Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Wilmark, despre promovarea prostituatelor la TV

Publicat:

Asistentele tv sunt atacate dur chiar de o vedeta! Wilmark critica televiziunile de la noi, pentru promovarea la rang de vedeta a unor femei "indoielnice".

"Cred ca in continuare produsele de la Pro sunt superbe, sunt bine lucrate, nu se face exceptie la nimic si asta se vede. Genul de personaje care dau exemplu prost tinerilor este cel care n-ar trebui dat la televizor, nu poti sa arati cum niste prostituate se vand pe ecran", a declarat Wilmark pentru Cancan.ro..

In ultimii ani, rolul de asistenta TV, adica o fata aproape dezbracata, care trebuie doar sa zambeasca frumos si…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Teo Trandafir dupa ce Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au desparțit din nou: „Ce n-am ințeles eu e a cata oara”

13:35, 13.06.2024 - Teo Trandafir a facut declarații dupa ce Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au desparțit din nou. Impreuna cu Ilinca Vandici, in emisiunea lor de la Kanal D2, prezentatoarele au comentat despre separarea celor doi. Fara sa dezvaluie motivele rupturii, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au desparțit…

Sprijin din vecini » Atilla Hadnagy crede in promovarea celor de la Csikszereda: „Ar fi extraordinar!”

10:50, 02.04.2024 - Csikszereda Miercurea Ciuc a continuat seria rezultatelor excelente din ultima perioada și in partida cu fostul lider, CSC 1599 Șelimbar, scor 2-0. Trupa antrenata de Robert Ilyeș s-a impus grație golurilor marcate inca din prima repriza de Richard Jelena și Ervin Bakoș. Attila Hadnagy crede in promovarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?