Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Votul detaliat - Care e singura țară din UE care s-a opus eliminării motoarelor diesel și pe benzină

Publicat:

Cele 27 de state membre ale (UE) au aprobat definitiv sfarsitul motoarelor termice la masini noi - incepand din 2035 -, o masura centrala a planului de lupta impotriva modificarilor climatice, oficializand o unda verde obtinuta luni, relateaza AFP.

Statele membre UE valideaza astfel textul care obliga automobilele noi sa nu mai emita absolut deloc disoxid de carbon (CO2) incepand de la jumatatea viitorului deceniu si care interzice de facto orice vehicule pe benzina, motorina si hibride, in favoarea masinilor electrice.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE interzice vanzarea motorinei in statele membre. A fost anunțata data limita pentru mașinile care folosesc acest combustibil

15:45, 20.04.2024 - Noi reguli draconice din partea Uniunii Europene! Ușor, ușor, combustibilii tradiționali precum motorina și benzina vor fi interziși. Deja, un calendar in aceasta privința a fost stabilit.CITEȘTE AICI DE CAND MAȘINILE NU SE VOR MAI ALIMENTA MAȘINILE CU COMBUSTIBILTRADIȚIONAL

Țarile UE semneaza un acord mai aspru privind graul ucrainean in care sunt prevazute posibile tarife vamale

11:00, 29.03.2024 - Statele membre au semnat miercuri un acord crucial pentru prelungirea masurilor de liber schimb cu Ucraina pana in iunie 2025 Rezultatul negocierilor dintre statele membre UE și Ucraina reprezinta o poziție mai dura comparativ cu solidaritatea „cu orice preț” promisa națiunii distruse de razboi,…

CE publica bilanturile pentru sase tari, intre care Romania

07:00, 26.03.2024 - Comisia a publicat luni sase bilanturi aprofundate, pentru Romania, Cipru, Tarile de Jos, Slovacia, Spania si Suedia. Raportul privind mecanismul de alerta identifica statele membre cu privire la care ar trebui realizate bilanturi aprofundate pentru a se evalua daca statele respective se confrunta cu…

Parlamentul European adopta o lege pentru restaurarea a 20% din terenul și marea UE

17:35, 27.02.2024 - Parlamentul European a adoptat o lege privind restaurarea naturii, care impune statelor membre ale Uniunii Europene sa restaureze cel puțin 20% din terenul și marea UE pana in 2030 și toate ecosistemele aflate in nevoie de restaurare pana in 2050. Legea a fost agreata cu statele membre și are ca scop…

Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE

15:56, 16.02.2024 - Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderare, recunoscute automat in UE Diplomele de asistent medical obținute inainte de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana vor fi recunoscute automat in statele membre.…

NATO a lansat un apel crucial catre statele membre, de frica Rusiei: „Produceti arme!”

14:30, 10.02.2024 - Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO i-a chemat pe europeni sa-si mareasca productia de arme pentru a creste livrarile catre Ucraina si preveni o confruntare cu Moscova „care ar putea dura zeci de ani”. La mai putin de o saptamana inainte de reuniunea ministrilor apararii din NATO la Bruxelles…

Marcel Ciolacu negociaza pentru Schengen: marele obiectiv al premierului

11:45, 07.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a discutat, miercuri, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene la Bucuresti, multumindu-le pentru sprijinirea aderarii Romaniei la spatiul Schengen pe cale aeriana si maritima. ”Am reiterat cu fermitate solicitarea de a clarifica aderarea completa la zona de libera…

Ce este Directiva micului-dejun – noua reglementare a Uniunii Europene. Statele membre, obligate sa-și hraneasca cetațenii sanatos

07:00, 07.02.2024 - Noi standarde de comercializare pentru produse asociate cu prima masa a zilei, adica pentru miere, gem și sucuri de fructe, au fost revizuite de oficialitațile Uniunii Europene. Astfel, sucurile de fructe și gemurile vor trebui sa aiba mai mult fruct, iar mierea sa fie corect etichetata.


Ce parere ai despre aceasta stire?