Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Video-Viral! Un bărbat din Iași a scăpat cu viață după ce a băut din spirtul contrafăcut Sante Med, care a omorât 17 oameni: „Eu eram supărat că am băut 4 litri și nu m-am îmbătat”

Publicat:

VIDEO , un barbat din Iași, a baut spirt contrafacut și a scapat cu viața. Spirtul contrafacut a omorat la Iași 15 persoane, iar numarul total al morților se ridica la 17. Ieșeanul care a scapat cu viața a spus ca inițial s-a suparat ca nu s-a imbatat dupa ce a baut [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Buzau și un barbat din Braila au primit o noua șansa la viața prin transplant

15:25, 08.05.2024 - Cei doi pacienți, aflați in stare critica, au fost salvați de medicii din Iași cu rinichii primiți de la un donator din Bulgaria, aceștia fiind primele organe primite de Romania pentru transplant, anul acesta, dintr-o alta țara.   In timp ce majoritatea romanilor au fost liberi de 1 Mai și s-au distrat…

Un puști roman este erou național in Italia: va fi decorat de președintele țarii, dupa ce a salvat viața unei femei

21:55, 30.04.2024 - Un puști roman a ajuns erou național in Italia. Emanuele Nicola Affaticati are 16 ani și este nascut din parinți romani, care locuiesc in Italia. Intr-o zi, cand venea de la școala, baiatul a auzit un barbat vorbind la telefon, in limba romana, barbat care spunea ca se duce sa o ucida pe iubita lui.…

Un barbat din Suceava a dezgropat un mort pentru ca i-a aparut in vis. Raposatul i-ar fi transmis ca este inca in viața

18:10, 02.04.2024 - Polițiștii din localitatea suceveana Ipotești au fost sesizați marți, 2 aprilie 2024, printr-un apel la 112 de catre preotul paroh al bisericii cu hramul „Sfanta Treime” din Corocaiești, despre faptul ca un mormant situat in cimitirul nou a fost profanat.

Patru persoane, printre care și un copil, au scapat miraculos cu viața dintr-un accident rutier

17:15, 28.03.2024 - Un șofer neatent a patruns pe contrasens pentru a evita coliziunea cu o mașina care circula in fața sa, dar a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Patru persoane au fost ranite in accidentul rutier, dar au scapat fara rani grave.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Tragedie din gelozie. Un barbat din Iași l-a omorat pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis

10:50, 28.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in comuna Heleșteni, județul Iași, in cursul nopții de marți spre miercuri. Un barbat și-a pus capat zilelor, dupa ce l-a omorat, mai intai, pe iubitul fostei sale concubine. Potrivit anchetatorilor, crimele par sa fi fost motivate de gelozie.

Crima infioratoare in comuna Heleșteni din Iași. Un barbat l-a omorat pe partenerul fostei iubite, din gelozie

10:00, 28.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc in localitatea ieșeana Heleșteni. Dupa ce l-a omorat pe partenerul fostei sale iubite, un barbat a recurs la un gest extrem și s-a spanzurat. Din primele informații ale anchetatorilor, se pare ca gestul a venit din cauza geloziei.


Ce parere ai despre aceasta stire?