Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO SUA: Incendiu puternic la o rafinărie din Philadelphia

Publicat:

Un incendiu de mare amploare a izbucnit vineri dimineața la o rafinarie din Philadelphia, provocând un mare minge de foc pe cer și închiderea drumurilor din apropiere, potrivit televizionilor și autoritaților locale, relateaza AFP.
Imaginile difuzate de catre televiziunea locala NBC10 Philadelphia arata nori de fum ieșind din aceasta rafinarie, PED, localizata în sudul Philadelphiei.
Focul a pornit în jurul orei 4.00 dimineața (ora locala), dupa care au avut loc mai multe explozii. Incendiul este vizibil la kilometri distanța.


, nu sunt…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Informații de groaza: Robert Kennedy Junior are o parte din creier distrus de un parazit

08:00, 09.05.2024 - Robert Kennedy Jr., nepotul fostului presedinte american John F. Kennedy si candidat independent la presedintia Statelor Unite, a suferit de grave probleme de sanatate din cauza unui parazit care i-a patruns in creier si i-a distrus o parte a acestuia, a scris miercuri cotidianul New York Times, in…

URIU: Doua persoane au ramas incarcerate, in urma unui accident

10:00, 10.04.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Uriu, la fața locului fiind solicitați sa intervina pompierii militari. Din primele informații, doua persoane au ramas incarcerate. Pompierii militari au fost solicitați sa intervina in aceasta dimineața in localitatea Uriu, spre Spermezeu,…

New York, zguduit de un cutremur puternic

12:45, 06.04.2024 - Un cutremur de suprafata, cu magnitudinea de 4,8, produs la o adincime mica, a zguduit vineri coasta de est a Statelor Unite ale Americii (SUA). Seismul s-a simtindu-se puternic inclusiv la New York. Miscarea seismica a provocat zguduirea cladirilor si a indus spaima oamenilor atit in metropola New…

Incendiu puternic, sambata dimineața, pe plaja din Corbu, Constanța

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineața pe plaja din Corbu, județul Constanța. Focul s-a manifestat la o terasa, langa campingul de rulote, pe o suprafața de aproximativ 1.000 de metri patrați, informeaza Mediafax.

SUA dau un semnal puternic: Ucraina va deveni pana la urma membru NATO

08:15, 05.04.2024 - SUA dau un semnal puternic: Ucraina va deveni pana la urma membru NATOSecretarul de stat al Statelor Unite, Antony Blinken, a declarat joi ca Ucraina se va alatura pana la urma Aliantei Nord-Atlantice, pe fondul sustinerii continue si stabile din partea statelor membre, scrie

Ploi și vant puternic in toata țara. O informare meteo de vreme rea a intrat in vigoare in aceasta dimineața

07:50, 12.03.2024 - Ploile și vantul puternic cuprind toata țara. In urma cu puțin timp a intrat in vigoare o informare meteo de vreme rea. Meteorologii anunța precipitații abundente și rafale de vant de pana la 55 de kilometri pe ora.

Hellvig: Dar ce te faci daca nu nimerești un Ronald Reagan sau un Volodimir Zelenski?

23:01, 03.03.2024 - Intr-o postare pe rețeaua sociala X (fosta Twitter) Eduard, Hellvig, politician, jurnalist și fost director al Serviciului Roman de Informații (din martie 2015, pana in iulie 2023), acum cand mai sunt cateva luni pana la alegeri, realizeaza o extrem de acida critica a clasei politice.


Ce parere ai despre aceasta stire?