Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Statele Unite vor ca anul viitor să dispună de sisteme de interceptare a armelor hipersonice ruseşti

Publicat:

Mai multe companii americane din sectorul militar lucreaza la dezvoltarea unor sisteme de interceptare a armelor hipersonice rusesti si chinezesti, precum si la conceperea unor noi tipuri de armament bazat pe lasere si microunde.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca un sat cucerit in Ucraina? Moscova isi va intensifica loviturile asupra armelor occidentale din Ucraina - avertizeaza Soigu

22:26, 23.04.2024 - Rusia va intensifica loviturile asupra bazelor de depozitare ucrainene care adapostesc arme furnizate de Occident, a declarat marti ministrul apararii, Serghei Soigu, in timp ce Statele Unite se pregatesc sa aprobe si sa livreze un lot mult intarziat de noi ajutoare militare, relateaza Reuters.

SUA au interzis importul mai multor metale rusești

12:20, 13.04.2024 - Washingtonul a interzis, vineri, importul in Statele Unite de aluminiu, cupru si nichel de origine ruseasca, in cadrul sanctiunilor suplimentare luate cu Marea Britanie si care vizeaza reducerea veniturilor Moscovei, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Statele Unite nu au impus Indiei sa reduca importurile rusești de petrol

07:25, 05.04.2024 - La scurt timp dupa invadarea Ucrainei de catre Rusia in urma cu doi ani, SUA și partenerii sai occidentali au facut presiuni asupra Indiei sa nu cumpere marfuri rusești la preț redus, in special petrol și ingrașaminte, informeaza reuters.com.

Secretele rachetei hipersonice rusești Zirkon pot ajunge in mainile americanilor

22:50, 26.03.2024 - Doborarea cu succes a doua rachete rusești ZM22 Zircon deasupra Kievului in dupa-amiaza zilei de 25 martie a facut posibila obținerea mult mai multe date despre acestea și sa afle ca acest tip de racheta.

Georgeta Popescu s-a pregatit la Lake Placid, in America, pentru Mondialele de anul viitor

15:45, 23.03.2024 - In ultimele doua saptamani, Georgeta Popescu s-a aflat in Statele Unite ale Americii, la Lake Placid, acolo unde s-a pregatit asiduu, in vederea Campionatului Mondial de seniori, care va avea loc anul viitor, chiar la Lake Placid.

Serviciile secrete rusesti acuza SUA ca vor sa se amestece in alegerile prezidentiale. „Washingtonul are planuri sa atace cibernetic”

14:55, 11.03.2024 - Serviciul de Informatii Externe al Rusiei (SVR) a acuzat, luni, Statele Unite ca incearca sa se amestece in alegerile prezidentiale din Rusia si a afirmat ca Washingtonul are chiar planuri de a lansa un atac cibernetic asupra sistemului de vot online, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Conflict orbital. Efectele detonarii armelor nucleare in spațiu

16:30, 25.02.2024 - Rusia dezvolta o noua arma nucleara antisatelit, potrivit informațiilor impartașite de guvernul american cu  aliații europeni. Care ar fi impactul asupra spațiului și asupra Pamantului daca acest tip de arma ar fi folosit? Statele Unite și țarile europene folosesc pe scara larga sateliții in scopuri…

Americanii impun sanctiuni impotriva principalei companii rusești de transport maritim, Sovcomflot

06:20, 24.02.2024 - SUA au impus sanctiuni impotriva principalei companii ruse de transport maritim, Sovcomflot, informeaza Rador Radio Romania. Statele Unite au impus sanctiuni asupra principalei companii ruse de transport maritim - compania de stat Sovcomflot - in efortul de a reduce veniturile din petrol ale Moscovei,…


Ce parere ai despre aceasta stire?