Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / REŢETA ZILEI - MIERCURI: Friptură de raţă cu mere la cuptor

Publicat:

Friptura de rata cu mere la cuptor este un preparat delicios pentru o cina alaturi de familie. Daca pui acest preparat pe masa, cu siguranta toata lumea te va lauda!
Iata ingredientele si modul de preparare al aceste retete gustoase, conform lalena.ro
Ingrediente:
carne de rata - 1,5 kg(puple si piept, ori rata întreaga)
mere - 4 buc
sare - 1 lingura
piper negru macinat - 0/5 ligurite
Mod de preparare:
Se pregateste si se spala carnea de rata. În cazul în care ati cumparat piept de rata, îl taiati în 2-3 bucati.
Cotorul

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas

17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…

Cea mai simpla pasca pe care o poți face. Rețeta: amesteci 4 ingrediente și bagi totul la cuptor

13:55, 01.05.2024 - Cu doar patru ingrediente și puțin timp petrecut la cuptor, poți pregati cea mai simpla pasca. Fiind atat de ușor de facut, aceasta rețeta este ideala pentru oricine dorește sa se bucure de tradiție, fara a petrece prea multa vreme in bucatarie. Preparat ideal pentru Paște.

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume

10:50, 11.03.2024 - Rețeta poate fi adaptata in funcție de preferințe, iar legumele proaspete sunt esențiale pentru a obține cea mai buna textura și gust. The post REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume first appeared on Informatia Zilei .

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de friganele de pui cu mozzarella. Este un preparat delicios și rapid

22:30, 07.02.2024 - Friganelele de pui se prepara foarte simplu și sunt absolut delicioase. Ele se gatesc in doar cateva minute și ai nevoie de puține ingrediente, iar rezulatul va fi perfect. Se pot combina cu o salata verde pentru o cina ideala in familie.


Ce parere ai despre aceasta stire?