Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Reacţia Denisei de la "Bambi" şi a lui Cătălin Cazacu după ce ea a fost surprinsă cu alt bărbat! "Sunt foarte gelos şi posesiv"

Publicat:

Denisa de la "Bambi" si au vorbit pentru prima data despre relatia lor. De curând ea a fost surprinsa în compania altui barbat, iar acum a venit si reactia.

Cei doi au oferit un interviu pentru "" în care au vorbit despre cum este relatia lor si despre ce înseamna Denisa pentru .

"Nu ne-a vazut nimeni niciodata. Suntem la început de relatie e normal sa fie frumoasa, sa fie focoasa. Lucrurile sunt foarte frumoase." , a declarat Denisa.

În momentul în care a fost…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declaratii facute de Nicoleta Nuca despre relația toxica in care a fost. Artista a anunțat recent despartirea de Alex Ursache

15:05, 30.05.2024 - Dupa o relatie de mai bine de 7 ani, Nicoleta Nuca si toboșarul Alex Ursache au decis sa mearga pe drumuri separate. Prezenta la un eveniment monden, artista a acordat un interviu pentru revista Unica, in care a vorbit despre relația toxica pe care a avut-o in urma cu ceva timp și despre care abia acum…

Xtra Night Show. Cum se ajuta și se susțin reciproc Gabriela și Dani Oțil. Modelul, cuvinte de lauda la adresa soțului ei: „Este un barbat care...„ / VIDEO

08:40, 24.05.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Gabriela Oțil a vorbit despre modul in care ea și Dani Oțil se ajuta și se susțin reciproc. Modelul a spus cuvinte de lauda la adresa soțului ei. Iata ce marturisiri a facut partenera de viața a prezentatorului de la Neatza cu Razvan și Dani…

Andreea Bostanica, adevarul despre presupusul iubit arab! Influencerița a reacționat, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios: „Cadourile alea...”

18:30, 21.05.2024 - Andreea Bostanica rupe tacerea! Artista a spus adevarul despre presupusul iubit arab! Cu a reacționat tanara, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat miserios. Fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Acces Direct. Denisa, ademenita de un barbat in mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici in prezent nu ii da pace: „La prima intalnire...”

20:01, 08.05.2024 - Denisa susține ca traiește un coșmar de cand a vorbit pentru prima data cu un barbat cunoscut pe Facebook. Prima lor conversația a fost acum trei ani, iar de atunci, Eugen nu ii da pace tinerei. S-ar fi ajuns inclusiv la amenințari cu moartea.

Un barbat a fost gasit crucificat pe un gard, cu cuie batute in maini. Poliția a vorbit de un "un atac sinitru de tip paramilitar"

07:50, 06.05.2024 - Un barbat a fost transportat la spital in urma unei agresiuni grave intr-o parcare din localitatea nord-irlandeza Bushmills, in primele ore ale diminetii de duminica. Tanarul in varsta de 20 de ani a fost gasit tintuit de un gard, cu un cui in fiecare mana, relateaza BBC.

Acces Direct. Un tata nu știe nimic de fetițele lui! Fosta partenera și-ar fi luat copiii și ar fi plecat la un alt barbat: „Nu am reușit sa...” / VIDEO

16:45, 23.04.2024 - Un tata nu știe ce sa mai faca pentru a afla ceva despre fetițele lui. Ionuț susține ca fosta lui partenera și-ar fi luat copiii și ar fi plecat la un barbat. Relația celor doi s-ar fi racit dupa 8 ani, pentru ca el era plecat in strainatate la munca.

Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit despre inceputul relației cu Anghel Damian. Cum s-au petrecut lucrurile, de fapt: „A zis ca el a plecat din relația...”

13:51, 12.04.2024 - Theo Rose a facut lumina! Artista a vorbit pentru prima data despre inceputul relației cu Anghel Damian. Fanii au fost foarte curioși sa afle totul, iar ea a a dat acum explicații despre acest aspect important din viața ei! Iata cum s-au petrecut lucrurile, de fapt!


Ce parere ai despre aceasta stire?