Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Proiect WWF România. Cum arată MuMa Hut, căsuţa în care turiştii se pot caza în mijlocul naturii

Publicat:

O noua experienta de locuire in natura, in : . Va prezentam primele imagini cu aceasta „tiny house” construita prin eforturi voluntare in livada rangerul , in (Armenis, judetul Caras-Severin).

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locul fascinant de la malul Dunarii care atrage ca un magnet turiștii: „Atația bujori infloriți nu am vazut pana acum” VIDEO

07:25, 04.05.2024 - La o aruncatura de bat de Galati si Braila - zona Muntilor Macin - a reintrat in circuitul turistic din Romania, dupa construcția podului peste Dunare. Mii de turiștii viziteaza in aceasta perioada padurile pline cu bujori, care ofera un peisaj absolut mirific.

Acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene in Caraș-Severin. Fechet: Suntem datori sa identificam solutii pentru protejarea naturii

17:11, 26.04.2024 - Ministerul Mediului a emis, vineri, acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene, cu un total de 81 de turbine, in judetul Caras-Severin. Ministrul Mediului, Mircea Fechet, apreciaza ca „dezvoltarea surselor regenerabile de energie ne ajuta si prin crearea de noi locuri de munca verzi, in Romania”.

Liderul gruparii Sportivilor, batut in Italia de o banda de hoți din Romania / Cum a ajuns Mircea Nebunu in mijlocul unei reglari de conturi!

22:50, 09.04.2024 - Liderul interlop bucureștean Mircea Nebunu ar fi fost atacat, in Italia, de membrii unei bande de hoți din Romania, in contextul unei reglari de conturi. Motivul scandalului ar avea legatura cu o presupusa taxa de protecție.

Proiect pentru organizarea clasamentului universitaților din Romania

17:15, 04.04.2024 - Ministerul Educației a anunțat lansarea in consultare publica a unui proiect ce detaliaza principiile și procedura pentru realizarea anuala a metarankingului universitaților din Romania, conform Agerpres.

O floare rara, declarata monument al naturii, a inflorit in Romania. Cei care rup laleaua pestrița risca o amenda uriașa

14:40, 24.03.2024 - Vremea calda din ultimele zile a grabit inflorirea uneia dintre cele mai rare plante de la noi din țara, laleaua pestrița. Este o specie protejata de lege, așa ca cei care o rupa risca amenzi de pana la 7.500 de lei.

Locul din Romania unde se afla Lacul de Smarald. Este unic in țara noastra! Turiștii raman fascinați cand il vad / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Romania este plina de locuri frumoase, dar care nu sunt știute de atat de multa lume. Printre aceste locuri se numara și Lacul de Smarald. Este unic in țara noastra, iar turiștii raman fascinați cand il vad.

Locul din Romania in care a revenit iarna! A nins toata noaptea, iar stratul de zapada este din ce in ce mai gros / VIDEO

09:06, 13.03.2024 - La jumatatea lunii martie, iarna a revenit in Romania! In timp ce in alte zone ale țarii ploua de cateva zile, aici a nins toata noaptea, iar stratul de zapada este din ce in ce mai gros. Turiștii sunt așteptați pe partii! Iata despre ce zona este vorba!

Cea mai sigura țara din lume pentru vacanțe. Turiștii vor fi mereu in siguranța, unde se afla Romania

16:30, 19.02.2024 - Daca nu știai inca unde sa calatorești anul acesta și vrei o destinație sigura, iata ce spun specialiștii. Aici, turiștii vor fi mereu in siguranța și nu au niciun motiv sa stea cu teama. Unde se situeaza Romania și care sunt țarile pentru care ar trebui sa optezi. Cea mai sigura destinație turistica…


Ce parere ai despre aceasta stire?