Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO| Premierul britanic Boris Johnson, la finalul COP26: 'Trebuie să punem bani pe masă pentru ţările sărace'

Publicat:

''Trebuie sa punem bani pe masa pentru tarile sarace'', a insistat vineri premierul britanic , gazda a conferintei COP26 privind schimbarile climatice.

''Este ceea ce trebuie sa se intample in orele urmatoare. Oamenii trebuie sa vada ca sunt suficienti bani pentru inceput si ca sunt suficiente angajamente pentru a incepe'', a adaugat el, potrivit AFP, in timp ce discutiile aprinse continua la aceasta conferinta ce ar fi trebuit in mod normal sa se incheie vineri la ora 18:00 GMT.

''Nu vom reusi sa rezolvam totul la COP, dar macar putem incepe'', a mai spus premierul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 790. Premierul britanic anunța cea mai mare finanțare a țarii sale pentru Ucraina

10:36, 23.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 790. Presedintele SUA Joe Biden a promis in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite "rapid" ajutoare militare "importante" Ucrainei.

Pacientul care a uimit oamenii de știința: a fost infectat cu coronavirus timp de 613 zile

17:00, 21.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului.

Compania Nestle este acuzata ca adauga zahar in produsele cu lapte pentru bebeluși vandute in țarile sarace

19:05, 18.04.2024 - Nestle, cea mai mare companie de bunuri de consum din lume, adauga zahar și miere in laptele pentru sugari și in produsele din cereale vandute in multe țari sarace, contrar orientarilor internaționale care au ca scop prevenirea obezitații și a bolilor cronice, potrivit unui raport citat de The Guardian.

Cine sunt oamenii de afaceri din Emirate cu care s-a vazut premierul Ciolacu: companii de top

17:30, 18.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu s-a intalnit, joi, la Abu Dhabi cu reprezentanții unor companii importante din Emiratele Arabe Unite.  Agenda discuțiilor a vizat extinderea si modernizarea Aeroportului Otopeni, a infrastructurii portuare si feroviare, investitiile in energie verde.   Dezvoltarea de proiecte…

Rutte suplimenteaza ajutorul pentru Ucraina

19:40, 12.04.2024 - Premierul olandez Mark Rutte a promis vineri un ajutor suplimentar de un miliard de euro pentru Ucraina „devastata zilnic de invazia rusa”. „Tarile de Jos vor debloca anul acesta un miliard de euro suplimentar pentru sprijinul militar” al Ucrainei, iar suma se adauga celor „doua miliarde de euro deja…

Pistoalele Beretta se vor produce la Cugir. Primele operații ar putea incepe la finalul lunii august 2024

18:01, 12.04.2024 - Pistoalele Beretta se vor produce la Cugir. Primele operații ar putea incepe la finalul lunii august 2024 Pistoalele Beretta se vor produce la Cugir. Primele operații ar putea incepe la finalul lunii august 2024 Primele operații ale pistoalelor Beretta, ar putea sa inceapa la sfarșitul lunii august…

Ex-premierul britanic Boris Johnson, intalnire de gradul 0 cu Zelenski și Maduro

20:25, 10.03.2024 - Conform publicației The Sunday Times, fostul premier britanic Boris Johnson a facut o calatorie neoficiala in Venezuela in luna februarie pentru a se intalni cu președintele Nicolas Maduro, dupa care a calatorit in Kiev pentru o alta intalnire neoficiala cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.…

Premierul britanic Rishi Sunak cere confiscarea activelor rusești inghețate și redistribuirea acestora Ucrainei

14:11, 25.02.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak a cerut duminica tarilor occidentale sa fie „mai indraznete” si sa confiste activele rusesti inghetate pentru a le redistribui apoi Ucrainei, informeaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?