Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / O prietenă de-a lui Vicenzo Castellano, implicată într-un grav accident din Capitală! Tânăra a fost luată cu ambulanța!

Publicat:

O prietena de-a fostului partener al Antoniei, , a trecut prin clipe de coșmar. Tanara a fost implicata intr-un grav accident din Capitala, in urma caruia mașina ei s-a rasturnat!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O mașina a Poliției a fost implicata intr-un accident rutier la Cluj! O minora a fost lovita de mașina aflata in misiune!

13:51, 24.04.2024 - In aceasta dimineața, un accident rutier s-a produs pe strada Memorandumului din Cluj Napoca, fiind implicata o mașina a Poliției aflata in misiune. O minora a fost acroșata de autoturism. Din fericire, aceasta nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. „La data de 24 aprilie a.c., in jurul orei 09.00,…

Ambulanța lovita de tramvai in București

13:30, 24.04.2024 - O ambulanța din Calarași care transporta un pacient la spital a fost lovita de un tramvai, pe șoseaua Ștefan cel Mare din Capitala. Circulația tramvaielor in zona, pe ambele sensuri, a fost blocata. Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanța din cadrul SAJ Calarași, miercuri, in apropierea Pietii Obor din…

Accident in București: Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanta, aproape de Piata Obor

11:30, 24.04.2024 - Circulatia este ingreunata pe Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti, dupa ce un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanta.Un tramvai s-a ciocnit cu o ambulanța din cadrul SAJ Calarași, miercuri, in apropierea Pietii Obor din Capitala.

Ambulanta navala implicata intr-un accident pe Bratul Chilia: sunt 4 raniți, intre care un copil. Au fost trimise 2 elicoptere SMURD

19:30, 10.04.2024 - O ambulanta navala a fost implicata miercuri intr-un accident pe Bratul Chilia. Din primele informatii este vorba despre patru victime, intre care un copil. In zona se deplaseaza doua elicoptere SMURD, relateaza News.ro.

Scoaterea scuarurilor de pe artera principala, luata in calcul la Suceava

16:51, 10.04.2024 - Eliminarea scuarurilor de delimitare a sensurilor de mers de pe principala artera de circulație a Sucevei este solicitata de șoferii de la Ambulanța, din cauza ca nu le permit sa se deplaseze rapid, trecand de pe un sens pe altul, atunci cand sunt blocaje in trafic. Conducerea administrației locale…

Intre tragedie și comedie. Cu proprietarul in arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicata intr-un accident (FOTO)

09:25, 07.04.2024 - Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect aflat in arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit in timp ce se afla in parcare.Mașina de lux a baronului de Gorj era parcata pe o strada din Targu-Jiu.

Ambulanța lovita in plin de un Mercedes, in Capitala. Cine se afla la volanul bolidului

12:50, 03.04.2024 - O ambulanța a fost implicata intr-un accident grav in București. O șoferița nu i-ar fi acordat prioritate echipajului care se deplasa la o gravida. O ambulanța a Serviciului de Ambulanța București – Ilfov a fost implicata miercuri intr-un accident rutier.  Echipajul medical de pe ambulanța se deplasa…

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.


Ce parere ai despre aceasta stire?