Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) O nouă parodie cu Silvia Radu, virală pe internet; „Vrea transparență, dar le interzice subalternilor să comunice cu jurnaliștii”

Publicat:

In timp ce in cadrul primei conferințe de presa, edilul interimar al capitalei, , cerea mai multa transparența in Primarie, tot ea, la scurt timp, le-a interzis subalternilor sa comunice cu jurnaliștii. „Lucruri care se bat cap in cap", astfel au fost criticate acțiunile funcționarei.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Suspect de promovare de fake news, Planul lui Bogdan a disparut de pe internet. Internauții sugereaza ca liberalii l-au aruncat la caine

13:00, 01.06.2024 - Deunazi, un internaut chibiț lansa o glumița pe rețelele sociale, in care reitera o secvența dintr-un film despre Hitler; gluma – nesarata, din punctul de vedere al liberalilor, care și-au vazut șeful comparat cu Hitler – era ca planul din lui Bogdan a fost mancat de caine. Se pare ca glumița a fost…

VIDEO Dezastru imobiliar `patronat` de `gașca rezist` a primarului Coliban

22:20, 24.05.2024 - Lucruri tot mai interesante vin din Brașov. Jurnaliștii de la Gazeta Brașovului susțin ca au intrat in posesia unor informații despre lucrari de construcție fara autorizații.Ce au descoperit ei:”O noua informație a ajuns la redacția Gazeta Brașovului.

De nervi, un fan dinamovist și-a spart televizorul dupa remiza cu „U” Cluj. Imaginea a devenit virala pe internet!

14:25, 05.05.2024 - Dinamo București a terminat la egalitate, scor 3-3, pe Cluj Arena, cu Universitatea Cluj, in runda cu numarul 8 din play-out-ul Superligii. Un suporter dinamovist și-a spart televizorul in urma rezultatului.

Motivul pentru care Nicușor Dan nu vrea sa aiba o dezbatere cu Burduja: Se spun lucruri și eu vreau sa am sprijinul PNL

10:30, 03.05.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat ca el nu vrea sa aiba o dezbatere cu Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primarie, pentru ca „se spun lucruri” și el vrea „sa aiba sprijinul PNL”.

Nicușor Dan nu vrea sa aiba o dezbatere cu Sebastian Burduja: „Se spun lucruri și eu vreau sa am sprijinul PNL”

22:05, 02.05.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi, la Jurnalul de seara de la Digi24, ca el nu vrea sa aiba o dezbatere cu Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primarie, pentru ca „se spun lucruri” și el vrea „sa aiba sprijinul PNL”.

Replica unui barbat care iși vinde bolidul pe OLX, devenita virala pe internet - Care a fost motivul vanzarii - FOTO

21:40, 27.03.2024 - Multe dintre anunțurile de pe platformele de vanzare ii surprind adesea pe potențialii cumparatori. In plus, unii vanzatori aleg sa raspunda ironic la intrebarile considerate nepotrivite de catre cei interesați. Un exemplu notabil este replica unui barbat care iși vindea mașina sport pe OLX, care a…


Ce parere ai despre aceasta stire?