Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Natalia Mateuț, în lacrimi la „Star Matinal”: „Mai poți? Că eu nu mai rezist”

Publicat:

In aceasta dimineața, a venit la „”, acolo unde le-a povestit Nataliei Mateuț și lui faptul ca de cand este in Romania, a cam prins-o raceala. Cu toate acestea, simpaticii „matinali” i-au pregatit o surpriza picanta, de proporții!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Arsenie Todiraș se pregatește sa devina tata! Fostul membru al trupei O-Zone și logodnica lui vor fi parinți / VIDEO

09:10, 08.05.2024 - Este vestea momentului in showbizul din Romania! Arsenie Todiraș se pregatește sa devina tata pentru prima data! Fostul membru al trupei O-Zone și logodnica lui vor fi parinți. Cei doi indragostiți radiaza de fericire in aceste momente. Iata ce postare emoționanta a facut artistul pe rețelele de socializare!

Star Matinal. Sebastian Dobrnicu a vorbit despre boala de care sufera de aproximativ un an. Cum l-au schimbat problemele de sanatate: "Plangeam in pat de durere..." / VIDEO

09:11, 07.05.2024 - Banii nu sunt totul in viața, iar asta a invațat-o chiar pe pielea lui cel mai tanar milionar din Romania. Sebastian Dobrincu a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in ultima perioada. Cum l-a facut boala sa vada viața cu alți ochi.

Prima reacție a Nataliei Mateuț dupa ce a fost audiata la DIICOT: “O sa va spun și voua“

15:50, 12.04.2024 - Vedeta a rupt tacerea, dupa ce numele sau a fost asociat cu un dosar de trafic de droguri. Care a fost prima reacție a Nataliei Mateuț dupa ce a fost audiata la DIICOT. Natalia Mateuț, la DIICOT Vineri, 12 aprilie 2024, Natalia Mateuț a fost nevoita sa se prezinte la DIICOT, pentru a raspunde intrebarilor…

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Motivul pentru care Keo a ales sa iși faca o cariera muzicala in Romania, deși avea succes și in strainatate. „A fost o idee puțin nastrușnica”

16:16, 02.04.2024 - Keo este unul dintre cei mai apreciati artiști din Romania. Artistul a terminat studiile in Elveția, insa, in urma cu mulți ani a ales sa se lanseze in Romania și nu in strainatate, deși avea succes și peste hotare. Fostul iubit al Andreei Balan a explicat cine a contribuit la decizia de a face cariera…

Star Matinal. De ce a ales Keo sa iși faca o cariera in Romania, deși a avut șansa de a se lansa in strainatate. Și-a terminat studiile in Elveția: „Pe vremea aia...”

13:10, 02.04.2024 - Keo spune ca a avut mereu sprijinul parinților lui, care l-au incurajat inca din copilarie sa iși urmeze pasiunea pentru muzica. Chiar daca a avut șansa de a se lansa in strainatate, caci a terminat studiile in Elveția, a ales sa se intoarca in Romania.

Star Matinal. Ramona Gabor a facut terapie in Romania! Sora Monicai Gabor, supusa unor ritualuri / VIDEO

11:40, 01.04.2024 - Ramona Gabor traiește o viața de vis in Dubai, dar se pare ca acest lucru nu a fost suficient pentru ea, pentru a fi fericita. Sora Monicai Gabor a facut terapie, iar Romania a fost locul unde și-a gasit liniștea! Iata la ce ritualuri a fost supusa!

Star Matinal. Delia Matache, aniversare speciala. Artista și-a sarbatorit ziua de naștere pe scena. Care este cea mai mare dorința: „E cel mai bun mod de a petrece” / VIDEO

09:10, 08.02.2024 - Delia Matache și-a sarbatorit ziua de naștere in mijlocul fanilor. Artista a dat vacanțele departe de Romania pentru un concert, „tradiție” pe care o respecta de cațiva ani și spune ca in tot acest fel va petrece și in anii urmatori.


Ce parere ai despre aceasta stire?