Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Mii de cadavre de animale zac sub ruinele unor grajduri distruse de un incendiu

Publicat:

La 10 kilometri de Buzau, mii de cadavre de animale se afla de o saptamana sub ruinele unei ferme porcine mistuite de un incendiu violent. Proportiile dezastrului de la complexul de porci din comuna Stalpu, unde, duminica in zori, s-a produs un puternic incendiu, sunt mult mai mari decat s-a crezut initial. Peste 11.000 de porci, scroafe și tineret, au murit carbonizați sau intoxicați insa nimeni nu a ridicat cadavrele pana acum. Au murit mai mult de jumatate din efectivul de porcine al acestei ferme, complex aflat printre primele la nivel național ca numar de capete de porcine. Reprezentanții…

Citeste articolul mai departe pe stiridebuzau.ro…  

Sursa articol: stiridebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la un adapost de animale din Vladimirescu. Au murit 6 porci

15:20, 28.04.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Arad anunța ca la un adapost de animale din localitatea Vladimirescu a izbucnit un incendiu. La fața locului intervin... The post Incendiu la un adapost de animale din Vladimirescu. Au murit 6 porci appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Peste 200 de animale au murit intr-un incendiu la gradina zoologica din Crimeea

18:31, 16.04.2024 - Peste 200 de animale exotice au murit intr-un incendiu izbucnit la o gradina zoologica din Crimeea, au anuntat marti mass-media din aceasta peninsula ocupata de Rusia, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

Incendiu puternic la o ferma de animale in Constanța. Sute de oi au murit

13:05, 07.04.2024 - Un incediu puternic la o ferma de animale a curmat viața a 200 de oi și 10 porci. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 1.500 de mp, iar pompierii sosiți la fața locului s-au luptat ore in șir pentru a le stinge.

Sfarșit tragic pentru o familie de romani stabiliți in Italia. O femeie și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu

11:55, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un oraș din nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Incendiu devastator in Buzau. Doi barbați au murit, dupa ce au ars de vii in propria lor casa

09:05, 08.03.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs in Buzau! Doi barbați au fost gasiți morți in casa, dupa ce aceasta a luat foc. Victimele au ars de vii, iar focul s-a extis foarte repede. Pompierii au scos carbonizați dintre flacari pe cei doi.

VIDEO Incendiu violent soldat cu doi morți, in localitatea Stalpu

22:05, 07.03.2024 - Articolul VIDEO Incendiu violent soldat cu doi morți, in localitatea Stalpu se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Pompierii buzoieni au fost solicitați sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuința din localitatea Stalpu. Din nefericire, in interiorul locuinței, au fost identificate…

VIDEO Incendiu la un apartament plin cu animale, in Suceava: 5 pisici și 3 caini au murit

17:40, 25.02.2024 - Alerta in Suceava, unde un apartament a fost cuprins de flacari. Ușa era blocata, așa ca salvatorii au forțat-o ca sa poata sa intre in locuința. Nu au gasit nicio persoana acolo, ci mai multe animale.


Ce parere ai despre aceasta stire?