Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Marele premiu și trofeul Festivalului „Pană de Păun” a rămas și în acest an la Bistrița! AFLĂ cine este frumoasa care l-a cucerit!

Publicat:

Concurente frumoase foc și talentate cat cuprinde, emoții multe (mai ales printre membrii juriului) și nu mai puțin de 6 reprezentanți ai județului nostru in concursul de interpretare „Pana de Paun”! Pentru prima oara in istoria festivalului, toți concurenții au primit voturi din partea publicului. Folclorul romanesc are un viitor stralucit!

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Madalina Mihai a caștigat a caștigat marele premiu și trofeul in finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Ești foarte sigura pe tine, nu ți-am simțit emoțiile”

12:50, 27.05.2024 - Madalina Mihai, al carei parcurs la iUmor a convins nu doar juriul sa-i acorde votul de incredere, ci și publicul, care nu a ramas indiferent la prestația acesteia pe parcursul intregului sezon, a caștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de Euro.

Madalina Mihai a caștigat marele premiu și trofeul in finala sezonului 16 iUmor. Ce au spus jurații: „Nu ți-am simțit emoțiile”

11:45, 27.05.2024 - Madalina Mihai, al carei parcurs la iUmor a convins nu doar juriul sa-i acorde votul de incredere, ci și publicul, care nu a ramas indiferent la prestația acesteia pe parcursul intregului sezon, a caștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de Euro.

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Madalina Mihai a caștigat trofeul și marele premiu in acest sezon

00:55, 27.05.2024 - Opt concurenți intra direct la votul publicului in finala sezonului 16 de la iUmor. Președintele juriului are o putere speciala in aceasta seara, astfel ca poate da inca o șansa unui alt concurent pentru a se alatura finaliștilor.

Pentru a cincea oara consecutiv. Mbappe a cucerit Trofeul UNFP

09:05, 14.05.2024 - Kylian Mbappe a cucerit trofeul rezervat celui mai bun fotbalist al sezonului in Ligue 1, pentru a cincea oara consecutiv, luni seara, cu ocazia Galei Sindicatului jucatorilor profesionisti din Franta (UNFP), care a avut loc la Pavillon d’Armenonville din Paris, informeaza AFP. Mbappe, care si-a oficializat…

Sara Francesca Bumb a caștigat Festivalul „Voci de inger” de la Suceava. Lucian Harșovschi i-a inmanat marele trofeu

16:55, 21.04.2024 - Ediția de anul acesta a Festivalului de muzica pentru copii și tineri „Voci de inger” de la Suceava a fost caștigat de Sara Francesca Bumb. La festivitatea de premiere, caștigatoarea a primit marele trofeu de la viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi. „Se spune ca muzica este cea mai buna soluție la…

Actorul roman Sebastian Stan a intrat in cursa pentru marele premiu al Festivalului de la Cannes

09:20, 12.04.2024 - Sebastian Stan, actorul de la Hollywood nascut la Constanța, a intrat in cursa pentru marele premiu al Festivalului de la Cannes. Citește și: S-a caștigat marele premiu la Loto 6/49. Unde a fost jucat biletul norocos Filmul in care apare romanul, in rol principal, a fost selectat sa concureze pentru…

Un bucurestean a dat lovitura vietii. A castigat marele premiu la Loto 6/49! Cat a costat biletul norocos

08:26, 12.04.2024 - Un roman din Bucuresti nu va mai trebui sa munceasca nicio zi in viata lui. A dat lovitura la Loto 6/49. Omul a pus mana pe 1,94 milioane de euro. Biletul norocos a fost jucat in Sectorul 2. A jucat 22 de variante Potrivit Loteriei Romane, biletul cu 22 de variante a costat 154,5 lei. […] The post Un…


Ce parere ai despre aceasta stire?