Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Mama Dianei, studenta aflată în moarte cerebrală, spune că fiica ei a dat semne de revenire. "Când a înţepat-o în deget l-a tras"

Publicat:

Plange neincetat de cand medicii i-au spus ca fiica ei, aflata in moarte cerebrala, ar putea fi deconectata, in orice moment, de la aparate. Dar femeia simte ca fata ei lupta pentru viata, mai ales ca, in urma cu doar cateva zile, fiica ei ar fi dat si semne, sustine mama, potrivit "".

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

Acces Direct. O femeie iși cauta fiica disparuta! Lamaița crede ca fata ei a fost rapita: „Are doi copilași” / VIDEO

18:05, 17.04.2024 - O femeie nu știe ce sa mai faca pentru a da de urma fiicei sale! Lamaița crede ca fata ei, care a disparut, ar fi fost rapita. Ea are acasa doi copilași mici. Ce a marturisit mama ei, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Acces Direct. Moarte suspecta intr-un depozit. Valerie a fost gasit fara suflare la locul de munca. Familia vrea sa se faca dreptate

19:45, 22.03.2024 - Au trecut mai bine de patru ani de cand Valerie a murit, dar familia inca nu știe ce s-a intamplat cu adevarat. Soția și sora lui vor sa se faca dreptate, dupa ce li s-a spus ca barbatul și-ar fi gasit sfarșitul in urma unui accident de munca.

10 semne ca pisica ta se simte foarte rau. Cum iți dai seama ca e pe moarte

17:50, 22.03.2024 - Exista o mulțime de iubitori de animale, dar prea puțini sunt cei care știu sa le ingrijeasca așa cum trebuie și sa le asigure tot confortul prietenilor necuvantatori. Spre exemplu, o pisica bolnava sau pe moarte da tot felul de semne stapanilor, dar nu mulți le ințeleg. Cum știi ca are nevoie urgenta…

Acces Direct. A vandut tot ca sa iși gaseasca fiica rapita. Suspectul principal ar fi fost lasat liber de polițiști: „Consuma droguri” / VIDEO

18:16, 11.03.2024 - Caz șocant in Caracal! Fiica a disparut de 25 de ani de acasa, rapita de o rețea de proxeneți. Tatal a luat ancheta in propriile maini și a mers pe urmele raufacatorilor. Suspectul principal ar fi fost lasat liber de polițiști.

O tanara studenta la Medicina, fiica unor medici din Focșani, a murit in urma unui anevrism

15:40, 04.03.2024 - Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misaila, a transmis un mesaj de condoleanțe catre „familia tinerei Miruna-Ioana Pislaru, care ne-a parasit mult prea devreme”: „Studenta a Universitații de Medicina și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Miruna-Ioana Pislaru avea foarte multe lucruri bune…

Acces Direct. Moarte suspecta. Mioara și-a pierdut soțul in urma cu doua luni. De ce nu crede ca barbatul a murit in somn / VIDEO

20:15, 28.02.2024 - Soțul Mioarei ar fi murit in condiții suspecte. A plecat la munca in strainatate, cu gandul sa asigure un trai mai bun familiei, dar ar fi fost gasit decedat in hainele de munca. Femeia crede ca, de fapt, s-ar fi intamplat ceva imediat dupa ce a ajuns in strainatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?