Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Luka Sulic, 2Cellos: „Noi facem revoluţie în muzică“. Violonceliştii croaţi care au reinventat „Thunderstruck“ şi „Smooth Criminal“ revin în România

Publicat:

Au recreat piese rock legendare cantand la violoncel si s-au bucurat de zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. 2Cellos se intorc la finele anului, pentru a treia oara, in Romania, pentru a-si promova cel mai nou album. „Adevarul“ a stat de vorba cu unul dintre cei doi tineri muzicieni croati, .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai vechi primar din Romania candideaza pentru al 9-lea mandat

11:15, 08.05.2024 - Emil Catanoiu ocupa de 34 de ani funcția de primar al comunei Capreni, din județul Gorj, chiar de la Revoluție, iar acum candideaza pentru cel de-al noualea mandat in fruntea localitații, scrie Adevarul.Emul Catanoiu este primar de 34 de ani.

Loredana Groza nu și-a sfatuit fata sa urmeze o cariera in muzica. Cu ce se ocupa Elena Boncea la 25 de ani

16:51, 28.04.2024 - Loredana Groza are o cariera in muzica de aproape 40 de ani. E una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din Romania, se bucura de succes, dar cu toate acestea nu și-a sfatuit fata sa o urmeze. Elena Boncea are 25 de ani acum. Din casatoria cu Andrei Boncea, Loredana Groza are o fata, pe Elena…

O hidrocentrala va produce electricitate cu apa din cea mai mare aducțiune realizata dupa Revoluție VIDEO

17:01, 22.04.2024 - Cel mai mare producator de energie electrica din Romania extinde cu o noua centrala, Nehoiașu II, amenajarea hidrotehnica Siriu – Surduc, județul Buzau. Este cea mai lunga galerie de aducțiune din Romania realizata dupa anul 1984.

Cum arata soția lui The URS, cantaretul din Republica Moldova care a cucerit Romania. Cei doi, surprinsi impreuna

18:45, 03.04.2024 - Solistul The URS, pe numele sau real Gheorghe Scurtu, a cucerit fanii din Romania. Moldoveanul originar din Singerei, Republica Moldova, a devenit cunoscut odata cu lansarea piesei „Taramul interzis”, care a adunat peste 13.000.000 de vizualizari pe Youtube. Deși il știe toata lumea, soția lui prefera…

George Simion, un MINCINOS „la curtea” lui Trump! Liderul AUR susține in SUA ca ar fi fost arestat și inchis in Romania pentru ca „promoveaza adevarul”.

19:31, 28.02.2024 - Simion a susținut in SUA, in fața unor jurnaliști americani simpatizanți ai lui Donald Trump, ca a fost arestat „de multe ori” in Romania, pentru ca ar promova adevarul pe care autoritațile l-ar vrea ascuns.

Cantarețul de muzica populara Mile Povan s-a stins din viața la doar 31 de ani. Care ar fi fost cauza decesului

14:55, 28.02.2024 - Cu regret și tristețe, lumea muzicii populare din Romania a fost zguduita de vestea tragica a trecerii in neființa a tanarului interpret Mile Povan, pe numele sau real Mihai Leric, la doar 31 de ani.

Botoșani, județul asistaților social. Locul din Romania unde mai bine de trei sferturi din populație nu muncește

09:00, 17.02.2024 - Botoșani, județul asistaților social. Locul din Romania unde mai bine de trei sferturi din populație nu muncește Botoșani poate fi considerat un județ aproape asistat social, in condițiile in care majoritatea populației este formata din copii, adolescenți, pensionari, persoane cu handicap sau fara venituri.…


Ce parere ai despre aceasta stire?