Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / IMAGINI ȘOCANTE. Era o slăbănoagă până când s-a despărțit de iubit. Cum arată acum fosta concurentă de la ”Big Brother”

Publicat:

De ani de zile încearca sa slabeasca, iar zilele trecute a hotarât sa le arate tuturor cum arata în costum de baie, fara niciun retuș.

s-a desparțit de iubitul ei și s-a refugiat în mâncare.  Fluctuațiile de greutate ale fostei vedete din &"&" nu mai sunt un secret pentru nimeni. A avut masura 8, iar acum a ajuns sa poarte masura 16 la haine, din nou.

Chanelle nu se teme sa își arate formele și kilogramele în plus pe plaja. În vârsta de 28 de ani, fosta concurenta a stat…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

VIDEO Imagini șocante cu rapperul american Sean Diddy in timp ce iși agreseaza fosta iubita

10:36, 18.05.2024 - Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins intr-o inregistrare video din 2016 in timp ce iși lovește cu brutalitate iubita de atunci.Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:Diddy actually did that shit.

Iuliana Pepene a pus punct speculațiilor, dupa ce s-a zvonit ca s-a desparțit de iubit. Cum s-a afișat fosta concurenta de la America Express alaturi de Alex Roman / FOTO

13:05, 05.04.2024 - De curand, s-a zvonit ca Iuliana Pepene și iubitul ar fi ajuns la desparțire. Cei doi erau impreuna de aproape un an, iar in luna februarie, au fost intr-o vacanța de lux in Tanzania. Fosta concurenta de la America Express a pus punct speculațiilor referitoare la o posibila separare.

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, imagini superbe cu micuțul Tudor. Fosta concurenta nu-i mai acopera chipul fiului

15:05, 15.03.2024 - Gabriela Pițigoiu din sezonul 6 Mireasa a publicat un videoclip in care face exerciții fizice alaturi de fiul sau. Fanii Mireasa sunt incantați sa o vada pe fosta concurenta in prezența micuțului Tudor.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Iulia Vantur, primele declarații dupa ce s-a speculat ca s-a desparțit de Salman Khan: „A confirmat?”. De ce a lipsit de la petrecerea celui mai bogat om din India

09:35, 06.03.2024 - Iulia Vantur a facut primele declarații, dupa ce recent s-a speculat ca s-a desparțit de Salman Khan. Artista a lipsit și de la petrecerea celui mai bogat om din India, unde a fost invitata sa cante și Rihanna.In weekend, miliardarul Mukesh Ambani a organizat o super-petrecere, unde a anunțat nunta…


Ce parere ai despre aceasta stire?