Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Gheroghe Turda, despre peripeţiile trăite în ultima sa vacanţă: "Am făcut masaj thailandez"

Publicat:

este un impatimit al calatoriilor. Artistul a ajuns din SUA pana in extremul orient, asta dupa ce a vizitat toata Europa. Si de fiecare data artistul a ramas uimit de ceea ce a putut vedea, de la istorie pana la mancaruri, traditii sau oameni.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Delia, ipostaza aparte de Paste. Ce face vedeta, a fugit de aglomeratie, iar fanii au felicitat-o: „Mi-au ramas cozonacii in gat”

18:25, 06.05.2024 - In acest an, Delia Matache nu a petrecut Paștele in Romania, ci a plecat intr-o vacanța de vis intr-un loc mirific din Europa. Solista este cunoscuta pentru pasiunea sa pentru calatorii, așa ca nu putea sa nu faca din nou o escapada. Pe rețelele de socializare, Delia și-a incantat fanii cu imagini inedite…

(P) Destinații de vacanța din Europa preferate de vedete

14:25, 24.04.2024 - Cele mai bune destinații din Europa sunt vizitate in fiecare an de milioane de turiști, dar și de numeroase vedete din intreaga lume. Daca și voi visați sa dați peste celebritațile voastre preferate in costum de baie pe plajele din Spania, ca comandați acceași mancare precum Kim Kardashian la Florența…

10 locuri din Europa pe care sa le vizitezi in vara lui 2024. Mii de romani aleg aceste destinații pentru vacanța

17:10, 19.04.2024 - Planificarea unei vacanțe in Europa in vara lui 2024 poate fi o aventura palpitanta, cu atat de multe destinații fascinante de explorat. De la plaje spectaculoase la orașe istorice și peisaje montane uimitoare, continentul european ofera o varietate infinita de experiențe de neuitat. Iata o lista de…

Romanii 'rup bugetul' pentru vacanța de Paște: Care este destinația favorita și cat platesc pentru un sejur

03:46, 09.04.2024 - Turistii romani au ales sa isi rezerve online vacanta de Paste, cheltuind aproximativ 2.300 euro de persoana/pachet pentru o destinatie exotica, iar in cazul destinatiilor din Europa, media de pret este in jurul valorii de 1.000 euro de persoana/pachet, arata agentia de turism Eturia.

Peripețiile prin care a trecut Natalia Mateuț, in vacanța! Ce a fost nevoita sa faca prezentatoarea timp de trei zile

23:05, 30.03.2024 - Nataliei Mateuț ii place sa calatoreasca și sa descopere lumea, merge des in vacanța, iși creaza amintiri placute, insa, au fost și momente care i-au lasat un gust amar prezentatoarei TV. Prin ce peripeții a trecut șatena.

Wizz Air introduce noi zboruri catre o destinație de vacanța. Prețurile sunt de 199 de lei

21:55, 25.03.2024 - Compania aeriana Wizz Air a facut un anunț important pentru turiști. In urmatoarea perioada urmeaza sa fie introduse mai multe rute catre marile orașe din Europa, iar prețurile vor fi reduse, astfel canumeroase persoane se pot bucura de oferte.

Luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine. Unde poti pleca in vacanta cu mai putin de 15 euro

22:35, 16.03.2024 - Dupa cum bine se știe, Ryanair este principala companie aeriana low-cost din Europa, și la inceputul lunii ianuarie anunța ca lanseaza noi zboruri din 10 țari. Pe langa aceste noi zboruri, vorbim și de luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine.

Vacanța de Vedeta. Razvan Simion nu a fost lasat sa faca masaj in Bangkok! Motivul pentru care prezentatorul TV nu s-a relaxat la maxim in calatorie / VIDEO

10:55, 25.02.2024 - Razvan Simion nu a fost lasat sa faca masaj in Bangkok! Din ce motiv nu s-a putut bucura celebrul prezentator TV de o astfel de experiența. Iata de ce nu s-a relaxat. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?