Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO & FOTO / Daniela Crudu, fără sutien şi într-o rochie transparentă şi cu un crepeu adânc pe piciorul drept

Publicat:

Frumoasa asistenta de la "" are o aparitie îndrazneata în aceasta noapte la emisiunea moderata de . a îmbracat o rochie argintie de seara tare eleganta. Vedeta nu a putut sa-si ia sutien, pentru ca în partea de sus, rochia e transparenta si are un crepeu mare pe piciorul drept.

a împlinit 27 de ani pe 14 iunie 2016. Ea a fost asistenta tv la "Un show pacatos", o emisiune care a fost scoasa din grila de la Antena 1 pe 16 decembrie 2016. În prezent, Cruduta e asistenta la "Xtra…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adela Popescu face reclama emisiunii lui Radu Valcan. Ce a spus vedeta despre „Insula iubirii”: „Nu cred ca este o idee buna”

23:41, 01.05.2024 - Emisiunea Insula Iubirii va reveni in curand pe micile ecrane cu sezonul numarul 8! La inceputul acestui an, Radu Valcan și-a anunțat fanii direct din Thailanda ca show-ul de la Antena 1 va debuta curand la tv. Emisiunea se pare ca este urmarita și de partenera de viața a lui Radu, Adela Popescu. Vedeta…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?