Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Emoție la sediul USR Alba, în noaptea alegerilor. Gabriel Pleșa a izbucnit în lacrimi: ”Îi dedic victoria tatălui meu”

Publicat:

Un moment emoționant a avut loc la conferința de presa susținuta la sediul USR PLUS Alba, in momentul in care a fost anunțata victoria lui Gabriel Pleșa la , in urma numaratorii paralele.   In timpul discursului sau, Gabriel Pleșa s-a emoționat. Cu vocea inecata și cu lacrimi in ochi, Gabriel Pleșa i-a dedicat […] Citește VIDEO: Emoție la sediul USR Alba, in noaptea alegerilor. Gabriel Pleșa a izbucnit in lacrimi: ”Ii dedic victoria tatalui meu” in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriel Pleșa iși lanseaza oficial candidatura la Primaria Alba Iulia. Evenimentul are loc miercuri, in Piața Cetații

10:20, 08.05.2024 - Dragi albaiulieni, Va mulțumesc, din nou, pentru votul oferit in urma cu trei ani și jumatate, in acea duminica de septembrie in care majoritatea dintre dumneavoastra ați considerat ca sunt cel mai potrivit sa conduc minunatul nostru oraș. Am demonstrat in acest timp ca se poate și ca putem, impreuna,…

Gabriel Pleșa: Din 7 mai, noul Ambulatoriu al Spitalului Județean de Urgența Alba Iulia devine funcțional!

13:25, 20.04.2024 - In jurul ei graviteaza absolut tot. Vorbim despre SANATATE.Din 7 mai, noul Ambulatoriu al Spitalului Județean de Urgența Alba Iulia devine funcțional! Alaturi de Consiliul Județean Alba, Primaria Alba Iulia și-a facut partea ei de misiune in relocarea policlinicii de pe strada Mușețelului. In curand,…

Alba Iulia a primit, la cea de-a opta ediție a Smart City Industry Awards, premiul categoriei ”Mobilitate și Transport Urban”

16:56, 05.04.2024 - Alba Iulia a primit aseara, la București, la cea de-a opta ediție a Smart City Industry Awards, premiul categoriei ”Mobilitate și Transport Urban”. A fost inca un prilej de a duce municipiul nostru in lumina reflectoarelor și in atenția decidenților de la nivel guvernamental, prezenți in numar mare…

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Drapelul Suediei a fost arborat la sediul NATO in prezenta printesei Victoria. Stoltenberg: „Alianta este mai puternica, iar usa ramane deschisa”

17:40, 11.03.2024 - Drapelul Suediei, care a devenit al 32-lea membru al NATO, a fost arborat luni la sediul NATO, punctul culminant al unui lung parcurs pentru aceasta tara scandinava si dovada, pentru seful Aliantei, a esecului presedintelui rus Vladimir Putin, relateaza AFP, potrivit news.ro .

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Oana Ionița a izbucnit in lacrimi la TV. Suferința prin care trece dupa divorț: „Am facut o convenție pe care acum o regret”

10:40, 22.02.2024 - Oana Ionița și Florin Budnaru au divorțat oficial dupa 10 ani de casnicie. Invitata in emisiunea lui Cristi Brancu, fosta bebelușa de la „Cronica Carcotașilor” a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre situația grea prin care trece.In primavara anului trecut, Oana Ionița anunța ca divorțeaza de soțul…

Rezultatele alegerilor generale din Pakistan inca sunt asteptate - Ambele tabere iși clameaza victoria și se anunța tensiuni uriașe

21:55, 10.02.2024 - Tensiuni si incertitudine in Pakistan, unde intreaga tara asteapta rezultatele finale ale alegerilor generale care au avut loc joi.Partidul fostului premier pakistanez Imran Khan si partidul unui alt fost premier, Nawaz Sharif, PTI (Pakistan Tehreek-e-Insaf) si, respectiv, PML (Liga Musulmana Pakistaneza),…


Ce parere ai despre aceasta stire?