Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Doctorul Cristian Andrei a provocat carambolul de pe DN 71, de la Răcari

Publicat:

Celebrul doctor Cristian Andrei este soferul care a provocat in aceasta dimineata carambolul in care au fost implicate trei masini, Post-ul VIDEO: a provocat carambolul de pe DN 71, de la Racari apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cancerul poate fi provocat de o dieta nesanatoasa?

10:31, 10.05.2024 - Cercetatorii din Singapore si din Marea Britanie au descoperit, in urma mai multor studii, un mecanism care explica de ce aparitia cancerului este asociata cu o dieta nesanatoasa sau cu afectiuni metabolice necontrolate.

(video) Morisca de vant care decora celebrul cabaret Moulin Rouge a cazut

10:26, 25.04.2024 - Morisca de vant care decora legendarul cabaret Moulin Rouge, situat in cartierul Pigalle din Paris, a cazut in noaptea de miercuri spre joi, informeaza BFM Paris Ile-de-France. Incidentul a avut loc intre orele 2:00 si 3:00,scrie digi24.ro .

Shakira, aparitie surpriza la celebrul festival Coachella

11:56, 14.04.2024 - Shakira a avut o aparitie surpriza vineri seara la celebrul festival Coachella din desertul californian. A fost punctul culminant al unei prime zile dominate de artistii latino, informeaza AFP. Lana Del Rey, un alt punct de atractie, a fost capul de afis care si-a facut intrarea escortata de motociclete…

„N-a fost un ghinion”. Fondatorul organizației World Central Kitchen acuza Israelul ca i-a tintit lucratorii umanitari masina cu masina

13:46, 04.04.2024 - Celebrul bucatar Jose Andres a acuzat miercuri, intr-un interviu pentru Reuters, ca atacul in care au fost uciși șapte lucratori umanitari din cadrul World Central Kitchen din Fașia Gaza nu a fost o greșeala, iar armata israeliana cunoștea traseul organizației caritabile americane, potrivit news.ro.Potrivit…

Chuck Norris a implinit 84 de ani, dar „se simte ca la 48”. Cum arata celebrul actor in prezent: „E ireal!”

14:00, 15.03.2024 - Chuck Norris a implinit pe 10 martie varsta de 84 de ani, insa spune ca se simte ca la 48 de ani. Iata mai arata celebrul actor și artist in arte marțiale, dar și ce spune despre secretul care il menține tanar!

Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Radulescu ii era „frica”. L-a banuit mult timp pe Dani Oțil ca o insala cu ea: „Aveam crush pe ea toți”

17:55, 03.03.2024 - Dani Oțil a facut dezvaluiri la care nimeni nu se aștepta. Celebrul prezentator TV a marturisit ca fosta lui iubita, Mihaela Radulescu, l-a banuit pe acesta de infidelitate. Femeia cu care credea ca Dani are o relație ascunsa a fost chiar o fosta asistenta TV a matinalului. Dani Oțil, banuit de infidelitate…

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?