Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cuscrele, la un pas de păruială la ”Nuntă cu scântei”! Ionela și Teodor, aproape ruinați de cele două mame

Publicat:

Ionela și Teodor, foști concurenți la ”Mireasa pentru fiul meu”, iși organizeaza nunta mult visata cu ajutorul emisiunii ”Nunta cu scantei”. Spiritele s-au cam incins intre soacra mare și soacra mica.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tensiuni intre Ionela și Albert! Concurenta regreta ca a ramas in emisiune: ”Nu imi e bine deloc” / VIDEO

21:30, 30.04.2024 - Au aparut tensiuni intre Albert și Ionela! Concurenta a fost in cursa pentru eliminare, dar in urma voturilor concurenților, a ramas in emisiune. Deși ar fi fost o veste buna, se pare ca ea regreta ca nu pleaca acasa. Totul s-ar fi intamplat din cauza lui Albert.

Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. Casa a votat daca Ionela ramane sau nu in competiție. Ce decizie au luat concurenții

16:50, 29.04.2024 - Concurenții din sezonul 9 Mireasa au fost invitați sa raspuda la intrebarea: „Doriți ca Ionela sa ramana in casa Mireasa?”. Votul a avut loc dupa ce fata a plecat din casa vineri și s-a intors dupa 2 ore.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Nunta pentru 24 de ore in showbizul romanesc. A imbracat rochia de mireasa

22:25, 23.02.2024 - Zi importanta pentru Kamara! Solistul s-a casatorit cu iubita lui, Gabriella Nastas, pentru 24 de ore. Pe rețelele de socializare, cantarețul și-a surprins fanii dupa ce s-a afișat cu bruneta, el fiind imbracat intr-un costum elegant, iar ea in rochie alba de mireasa. Kamara s-a casatorit cu Gabriella…


Ce parere ai despre aceasta stire?