Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Cum s-a inundat drumul european 85 la granița dintre Vrancea și Buzău

Publicat:

Imagini filmate ieri pe drumul european 85, la granița dintre Buzau și Vrancea. The post VIDEO: Cum s-a inundat drumul european 85 la granița dintre Vrancea și Buzau appeared first on - Stiri de ultima ora .

Citeste articolul mai departe pe vranceamedia.ro…  

Sursa articol: vranceamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO „Armata” lui Umbrarescu lucreaza intens la drumul care leaga DN2 de Autostrada A7

20:00, 19.04.2024 - Articolul VIDEO „Armata” lui Umbrarescu lucreaza intens la drumul care leaga DN2 de Autostrada A7 se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Nu mai este o noutate ca lucrarile pe Autostrada A7 merg intr-un ritm alert, mai ales pe tronsonul Buzau – Focșani. Imaginile suprinse recent cu o drona arata…

Accident grav, pe DN 2B, la granița dintre Buzau și Braila. Traficul a fost restricționat

15:55, 15.04.2024 - Articolul Accident grav, pe DN 2B, la granița dintre Buzau și Braila. Traficul a fost restricționat se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Luni, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca pe DN 2B, in localitatea Surdila-Greci, a avut loc un accident rutier intre doua autoutilitare,…

Șofer prins gonind cu 201 km/h pe „Drumul morții“. Cate luni a ramas fara permis tanarul de 21 de ani

13:10, 11.04.2024 - Un tanar de 21 de ani din Vaslui a fost prins conducand pe DN2 (E85), in afara localitatii Posta Calnau (Buzau), pe timp de noapte, cu 201 km/h. O alta persoana din autoturism a urcat apoi la volan, pentru ca șoferului i-a fost suspendat permisul de conducere.

Accident pe drumul județean spre Pitulicea

22:35, 02.04.2024 - Trafic dirijat pe DJ 102 H, in aceasta seara, in apropiere de localitatea Pitulicea, in urma unui accident rutier. ,,Din primele date se pare ca este implicat un singur autovehicul, o persoana este evaluata medical la acest moment.” , transmite Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.

Directorul și patru angajați ai fostului centru de plasament din Beceni au furat lemnele instituției

10:56, 14.03.2024 - Articolul Directorul și patru angajați ai fostului centru de plasament din Beceni au furat lemnele instituției se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Directorul unui fost centru rezidential pentru recuperarea si reabilitarea copilului, alaturi de mai multi angajati sunt cercetati pentru abuz in…

VIDEO. Drumul comunal de la Ususau, inundat in urma furtunii de ieri

11:20, 07.03.2024 - A fost rupere de nori, ieri, la Ususau, spun localnicii. Furtuna, care nu a durat mai mult de jumatate de ora, a provocat emoții celor... The post VIDEO. Drumul comunal de la Ususau, inundat in urma furtunii de ieri appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Start in amenajarea penitenciarului de la Unguriu, cel mai modern din țara. Va avea un pavilion surpriza

18:15, 07.02.2024 - Articolul Start in amenajarea penitenciarului de la Unguriu, cel mai modern din țara. Va avea un pavilion surpriza se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Construcția penitenciarului de la Unguriu a intrat in linie dreapta. Investiția are o valoare de circa 65 milioane de euro, iar finalizarea este…


Ce parere ai despre aceasta stire?