Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Comparaţie pe un tur de circuit: o maşină de stradă, un supercar V8 şi un monopost ...

Publicat:

Care e diferenta dintre un Mercedes C63 AMG si ultimul monopost McLaren de Formula 1 pe circuit? Un tur in Australia ne edifica.

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Surpriza in Canada - George Russell, pole-position pentru Mercedes

10:00, 09.06.2024 - George Russell va pleca din pole-position in Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Pilotul celor de la Mercedes va fi urmat de Max Verstappen (RedBull) și cei doi piloți de la McLaren: Lando Norris și Oscar Piastri.

VIDEO Formula 1: McLaren va avea un monopost special pentru a-l omagia pe Ayrton Senna

18:35, 21.05.2024 - Constructorul britanic McLaren a prezentat, marti, un monopost special, in semn de omagiu pentru Ayrton Senna, decedat in urma cu 30 de ani, care va fi condus de pilotii sai la Marele Premiu al Principatului Monaco din acest weekend, conform News.ro. For the King of Monaco.

VIDEO Cum au reacționat Max Verstappen și Lewis Hamilton dupa prima victorie a lui Lando Norris in Formula 1

09:50, 06.05.2024 - Lando Norris și-a indeplinit un vis pe circuitul de la Miami și a obținut prima sa victorie in Formula 1. La finalul cursei, pilotul britanic al echipei McLaren a fost felicitat de campionii mondiali Max Verstappen (Red Bull) și Lewis Hamilton (Mercedes).

Ion Țiriac a adus in țara cea mai tare mașina din colecția sa. ”E ceva unic”. Cat costa noua bijuterie a magnatului

12:11, 20.04.2024 - Ion Țiriac și-a prezentat, in cadrul unui eveniment, noua ”bijuterie” din colecția sa de mașini. Este vorba de un Mercedes AMG One, ce va fi expusa la salonul omului de afaceri, Țiriac Collection, din Otopeni.  Modelul AMG One de la Mercedes aduce tehnologia de varf din Formula 1 de pe circuit direct…

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

Ghionion teribil » Fosta jucatoare celebra de tenis a fost accidentata de Fernando Alonso in Australia

15:40, 28.03.2024 - Jelena Dokic, fosta jucatoare de tenis, a fost lovita de o piatra in Australia, in calificarile Marelui Premiu din Formula 1. La un moment dat, Fernando Alonso, pilotul Aston Martin, a ieșit de pe pista, iar cand plecat de pe pietrișul aflat intre tribune și asfalt mai multe pierde au sarit de la roata…

Scene infioratoare in Australia » S-a temut pentru viața lui: „Roșu, roșu, roșu, roșu, roșu, la naiba!”

09:50, 24.03.2024 - Incident infiorator in cursa de Formula 1 din Australia, cu George Russell (26 de ani, Mercedes) in prim-plan. In ultimul tur al cursei din Australia, 58/58, George Russell era al șaptelea și „vana” pilotul din fața, pe Fernando Alonso (Aston Martin). Russell a forțat in virajul 6, a scapat monopostul…

Formula 1: Cascada de incidente in calificarile din Australia - Alexander Albon a ieșit cel mai șifonat

10:50, 22.03.2024 - Lando Norris (McLaren) a fost cel mai rapid in prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei, care a fost marcata de ieșirea in decor a lui Alexander Albon.


Ce parere ai despre aceasta stire?