Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Belgia le recomandă rezidenţilor să evite călătoriile în urma intemperiilor care au făcut 14 morţi (GALERIE FOTO)

Publicat:

Centrul pentru situatii de urgenta din Belgia a indemnat locuitorii din sudul si estul tarii sa evite vineri toate calatoriile dupa ce bilantul deceselor in urma nivelului crescut al apelor raurilor si al viiturilor a ajuns la 14, informeaza Reuters.
 


Precipitatiile au scazut in intensitate dupa o saptamana de ploi abundente, dar mai multe comunitati din diferite regiuni ale Belgiei privesc cu ingrijorare cum raul Meuse, care traverseaza orasul Liege din estul Belgiei, continua sa creasca amenintand sa se reverse.

In orasul Maaseik, de la granita cu Olanda, nivelul…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avioanele F-16, tot mai aproape de campul de lupta din Ucraina. Data estimata pentru predare

19:05, 10.05.2024 - Ucraina se asteapta sa primeasca primele avioane de lupta F-16 din partea aliatilor sai occidentali in iunie sau iulie, a declarat vineri o sursa militara ucraineana de rang inalt, relateaza agenția de presa Reuters, citata de Agerpres.Ucraina spera ca aceste avioane de lupta fabricate in SUA sa o ajute…

Mașina in care patru muncitori romani se duceau la lucru a luat foc din senin intr-un sens giratoriu, in Belgia

11:25, 28.04.2024 - Sambata, in jurul orei 13, o mașina a luat foc seara in Maaseik. Cei patru ocupanți romani au reușit sa scape nevatamați din autoturismul cuprins de flacari, dar incendiul a provocat un haos intens in trafic in cursul serii, cu un ambuteiaj foarte lung spre Olanda, relateaza cotidianul Nieuws Blad.Cei…

Euforia provocata de concursul Eurovision stimuleaza calatoriile spre orasul suedez Malmo

18:10, 24.04.2024 - Euforia provocata de concursul Eurovision a dus la cresterea cautarilor privind calatoriile in orasul costier Malmo din sudul Suediei cu 176% intre septembrie 2023 si aprilie 2024, a anuntat miercuri compania spaniola de rezervari online eDreams ODIGEO, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Orientul Mijlociu fierbe - Rusia si-a sfatuit cetatenii sa evite calatoriile in zona

14:01, 11.04.2024 - Ministerul rus de Externe a transmis cetatenilor sai sa evite calatoriile catre Orientul Mijlociu, in special Israel, Liban si teritoriile palestiniene, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Razboi in Ucraina. Forțele Kievului continua sa controleze orașul Chasiv Yar

14:30, 06.04.2024 - Forțele ucrainene controleaza in continuare orașul Chasiv Yar din estul Ucrainei, in pofida incercarilor trupelor rusești de a trece prin apararea lor, a declarat sambata comandantul suprem Oleksandr Syrskyi, citat de Reuters.

Ostaticii din Olanda au fost eliberați. Atacatorul a fost arestat, a anunțat poliția olandeza

00:30, 31.03.2024 - Mai mulți oameni au fost luați ostatici intr-un bar din orașul Ede, din estul Olandei, duminica dimineața, relateaza Reuters. Mai multe locuințe din zona au fost evacuate, a anunțat poliția olandeza. ACTUALIZARE 14:45 Toate persoanele luate ostatice in orașul Ede din Olanda au fost eliberate, iar atacatorul…

Kargazstanul le recomanda cetatenilor sa evite calatoriile in Rusia, dupa atentatul de la Moscova

12:41, 27.03.2024 - Ministerul de Externe de la Biskek le-a recomandat cetatenilor kargazi sa evite deplasarile nemotivate in Rusia, in urma atentatului de la Moscova, pus pe seama unor migranti din regiune, transmite miercuri Reuters, potrivit Agerpres. 

Cehia anunța ca a strans banii necesari pentru achizitia a 800.000 de obuze destinate armatei ucrainene

20:45, 07.03.2024 - Finantarea pentru achizitia din state terte a aproximativ 800.000 de obuze care vor fi livrate Ucrainei este in prezent asigurata, cu contribuții din partea a 18 state, a declarat joi presedintele ceh Petr Pavel, potrivit agenției Reuters, preluata de Agerpres.Presedintele ceh, un fost general care…


Ce parere ai despre aceasta stire?