Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(VIDEO) BĂTAIE ÎN TRAFIC. Doi bărbați s-au luat la pumni în Capitală. Unul dintre bătăuși a fost târât pe asfalt

Publicat:

Imagini șocant in plin trafic in centrul Capitalei. Doi barbați s-au batut chiar in mijlocul drumului. Imaginile au fost surprinse de un martor, aflat și el in trafic, și au fost publicate pe internet.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Crima oribila in Capitala, comisa de un baiat in varsta de 16 ani si amicul sau. Au omorat un om in bataie, in Crangași: "I-au dat cu bata"

12:41, 15.05.2024 - O crima oribila s-a petrecut noaptea trecuta langa un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat in varsta de 47 de ani a murit dupa ce a fost batut de doi indivizi, in varsta de 16 și 20 de ani. 

Sene de Vestul Salbatic in Timiș: Mascații au saltat rapid șase barbați care și-au carat pumni și picioare!

20:25, 11.05.2024 - Bataie de Vestul Salbatic in Timiș. Șase barbați și-au carat pumni și picioare in plina strada, dupa ce s-au luat la cearta! Adrenalina i-a dus fix in spatele gratiilor, caci Poliția din Timiș i-a reținut rapid!IPJ Timiș a dat detalii despre acțiunePolițiștii Secției 1

Bataie ca-n vestul salbatic in Joia Mare! Doi barbați și-au imparțit pumni in Sectorul 6 al Capitalei / VIDEO

17:00, 02.05.2024 - Incident șocant in București, in Joia Mare! Doi barbați și-au imparțit pumni și picioare in plina strada, sub privirile ingrozite ale oamenilor! Unul dintre barbați nu a mai ținut cont de nimic ți a sarit la bataie! Scenele filmate par desprinse din vestul salbatic!

Catalin Cirstoiu, reacție dupa ce s-a ales cu o plangere penala la DNA: 'Ca sa fac ordine si in haosul zilei...'

23:05, 26.03.2024 - Candidatul PSD si PNL pentru Primaria generala a Capitalei, Catalin Cirstoiu, neaga informatiile conform carora s-ar retrage din cursa electorala, spunand ca a intrat in competitia electorala pentru a castiga. „Ca sa fac ordine si in haosul zilei: nu, nu exista niciun fel de posibilitate, discutie,…

Catolicii sarbatoresc duminica Floriile. Procesiunea de pe strazile Capitalei aduce și restricții in trafic

09:45, 24.03.2024 - Traditionala Procesiune de Florii, la care sunt asteptati sa ia parte credinciosi, persoane consacrate si preoti din comunitatile si parohiile romano-catolice din Bucuresti si imprejurimi, va fi organizata, duminica, in Capitala, de Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti.

Medicul Catalin Cirstoiu: Trebuie sa resetam toata gandirea, toata atitudinea si, de ce nu, toata abordarea clasei politice fata de Capitala

21:30, 20.03.2024 - „A venit un moment in care cred eu ca decizia de a candida pentru Primaria Generala a Capitalei a fost determinata nu neaparat de dorinta mea de a ocupa o functie (...) cat am simtit ca este un moment foarte important pentru Capitala, pentru Bucuresti, pentru cetatenii acestui oras. Este un moment in…

Pumni și imbranceli la autogara din Balți: Patru barbați au ajuns la inspectorat, dupa ce s-au luat la bataie

10:20, 12.03.2024 - Patru barbați au ajuns la inspectorat, dupa ce s-au luat la bataie pe teritoriul garii auto de pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Balți. Incidentul a avut loc ieri, 11 martie, conform unui comunicat emis de Inspectoratul General de Carabinieri al MAI (IGC).


Ce parere ai despre aceasta stire?