Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vicepresedintele Senatului, domnul senator Petru Filip

Publicat:

, Vicepresedinte al Senatului, a participat la a Presedintilor de Parlamente, care a avut loc, la Strasbourg, in zilele de 20 si 21 septembrie 2012, la sediul a (APCE). In cadrul acestui eveniment, care a reunit presedintii de parlamente nationale/camere parlamentare din cele 47 de state membre ale , dezbaterile s-au concentrat asupra rolului parlamentelor nationale in contextul reformei a si a crizei democratiei reprezentative, precum si a provocarilor si oportunitatilor…

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Curtea Europeana a Drepturilor Omului are un nou președinte

22:31, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O’Leary. In varsta de 50 de ani, Bosnjak este vicepresedinte al CEDO din noiembrie 2022 și isi va prelua noua functie pe 2 iulie, a anuntat luni instanta…

CEDO are un nou președinte. Un sloven o inlocuiește pe irlandeza Siofra O'Leary

22:25, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg.

Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al CEDO

22:25, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.

Breaking: CEDO are un nou președinte

21:35, 13.05.2024 - Judecatorul sloven Marko Bosnjak a fost ales presedinte al Curtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), urmand sa o inlocuiasca pe irlandeza Siofra O'Leary, a anuntat luni instanta cu sediul la Strasbourg, transmite AFP.

(video) Discurs fara spectatori: Mihai Popsoi a ținut un speach la APCE cu sala practic goala

15:10, 16.04.2024 - Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, a ținut un discurs in cadrul sesiunii de primavara a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, care se desfașoara in perioada 15-19 aprilie, la Strasbourg. In momentul speach-ului, sala era aproape goala, fiind prezente doar cateva persoane.

Mihail Popșoi va efectua o vizita oficiala la Strasbourg 

12:50, 13.04.2024 - In perioada 15-16 aprilie, viceprim-ministrul și ministrul Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Mihail Popșoi, va efectua o vizita oficiala la Strasbourg, unde va participa la sesiunea de primavara a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE). Potrivit Ministerului moldovean de Externe,…

Mihai Popșoi pleaca la Strasbourg: Va participa la sesiunea de primavara a APCE

12:35, 13.04.2024 - In perioada 15 -16 aprilie, vicepremierul Mihai Popșoi va intreprinde o vizita oficiala la Strasbourg, unde va participa la sesiunea de primavara a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).

Romania, obligata sa aplice hotararile CEDO in ceea ce privește drepturile persoanelor cu dizabilitati intelectuale

16:15, 21.03.2024 - Romania trebuie sa puna in aplicare hotararile Curtii Europene a Drepturilor Omului privind drepturile persoanelor cu dizabilitati intelectuale, se arata in doua comunicari publicate joi de Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei si adresate Comitetului de Ministri.


Ce parere ai despre aceasta stire?