Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vica Blochina a renunțat la sutien. Videoclipul care a stârnit discuții aprinse: “Multe ciudoase comentează aici răutăți”

Publicat:

a renunțat la inhibiții și a surprins prietenii din mediul online cu un videoclip fierbinte. Vedeta a lasat pe toata lumea cu gura cascata atunci cand și-a aratat formele prin mișcari senzuale.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Plaja din Grigorescu a starnit discuții aprinse: „Doar mie mi se pare deplasat sa stea lumea la plaja, in costum de baie, in mijlocul orașului?”

12:31, 22.04.2024 - Postarea unui clujean pe o platforma de socializare a starnit discuții aprinse. Zilele trecute primarul i-a invitat pe clujeni sa se bucure de plaja urbana din cartierul Grigorescu, insa se pare ca unor locuitori ai orașului ideea li se pare „puțin deplasata”.„Doar mie mi se pare puțin deplasat, sa…

Discuții aprinse in ședința coaliției - Candidații de la sectoare dau tonul renunțarii la Cirstoiu (surse)

12:30, 22.04.2024 - Liderii Alianție PSD-PNL s-au reunit, luni, in ședința pentru a decide daca il mai susțin sau nu pe medicul Catalin Cirstoiu drept candidat comun la Primaria Capitalei. Surse din cadrul coaliției declara, pentru stiripesurse.ro, ca sunt șanse slabe sa se mearga in continuare pe varianta Cirstoiu.

Bianca Dragușanu a implinit 42 de ani. Ce petrecere a dat!

10:10, 08.03.2024 - Bianca Dragușanu a implinit 42 de ani. Ce petrecere a dat! Pe data de 6 martie, Bianca Dragușanu și-a sarbatorit ziua de naștere. Vedeta a implinit 42 de ani, ocazie cu care a avut parte de o super petrecere. Evenimentul a fost organizat de iubitul ei, Gabi Badalau. Petrecerea s-a desfașurat in localul…

Xtra Night Show. Ce spune Vica Blochina despre situația sa amoroasa. Cu cine se iubește vedeta: ”Unele lucruri se țin secret”

08:35, 08.03.2024 - Vica Blochina a fost o perioada indelungata singura, iar fanii s-au intrebat cand va putea fi vazuta la brațul unui domn. Vedeta a oferit cateva detali importante cu privire la viața ei sentimentala. In prezent, traiește o frumoasa poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curișilor.

Crina Abrudan, secretul unei siluete de invidiat la 46 de ani! Alimentul la care a renuntat definitiv, nu oricine poate face asta: „M-am obisnuit” EXCLUSIV

15:41, 06.03.2024 - Crina Abrudan se numara printre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz. Fosta prezentatoare Tv are 46 de ani, dar pare de 20! Vedeta reușește sa nu iși arate varsta și pare ca ține timpul in loc! Crina a fost prezenta la evenimentul “Fashion Moments” by Alin Galațescu și ne-a oferit un interviu…

Imagini bomba! „Cea mai frumoasa jucatoare” a renunțat la sutien la petrecerea de la Super Bowl

10:05, 13.02.2024 - Kansas City Chief a facut spectacol la Super Bowl, dar turul tabloidelor l-a facut Kayla Simmons, supranumita „cea mai frumoasa femeie din volei”, care a venit cu o rochie cu decolteu generos la petrecerea fanilor.  Kansas City Chiefs și-a aparat trofeul NFL, dupa un Super Bowl LVIII electrizant care…

Star Magazin. Catrinel Sandu traiește visul american, dar nu a renunțat la pasiunea ei! Ce face vedeta in Florida: „Sunt director la...” / VIDEO

15:25, 07.02.2024 - Catrinel Sandu traiește visul american, dar nu a renunțat la pasiunea ei! Ce face vedeta in Florida. In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, vedeta a vorbit despre viața ei de acolo. Iata ce face in Florida!


Ce parere ai despre aceasta stire?