Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru șoferii din România. Ce se întâmplă cu prețul petrolului

Publicat:

Sunt vești proaste pentru șoferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu prețul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul creșterilor este anunțul referitor  la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de […] The post Vești proaste pentru șoferii din Romania. Ce se intampla cu prețul petrolului appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vesti proaste pentru acesti pensionari: pierd bani la recalculare! Chiar noua Lege a Pensiilor 2024 prevede asta

09:30, 07.04.2024 - Data de 1 septembrie 2024 nu aduce doar vesti bune pentru pensionarii din Romania. Nu toti oamenii se vor alege cu „lefurile” marite. Vor exista si scaderi de venituri. Una din cele mai mari probleme din legea pensiilor este aceea ca pensionarii vor trebui sa faca dovada ca au muncit ore suplimentare,…

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Vești proaste! Pensiile ar putea intarzia

20:15, 20.03.2024 - O stare de neliniște se instaleaza in randul pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale din Romania, pe fondul unei posibile intarzieri in distribuirea pensiilor. Motivul? Compania se confrunta cu amenințarea declanșarii unei greve generale.

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Vești bune! Prețurile carburanților au inceput sa scada! Care e situația actuala in zona Turzii?

20:30, 13.03.2024 - Vești bune pentru șoferi! Prețurile carburanților au inceput sa scada semnificativ, fiind vorba de o reducere cu șase bani pe litru, indiferent ca vorbim de benzina sau motorina. Astazi, in zona Turzii, un litru de benzina standard costa intre 7,06 si 7,15 lei, iar pentru un litru de motorina standard,…

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Vești proaste pentru fanii lui Placido Domingo! Artistul a fost diagnosticat cu bronșita și amana concertele din Romania

19:55, 22.02.2024 - Vești proaste pentru fanii tenorului spaniol Placido Domingo. Un diagnostic de bronșita il obliga sa ia o perioada de repaus vocal de cel puțin 10 zile, noteaza click.ro. Cantarețul de opera a anunțat faptul ca nu va putea susține concertele programate in aceasta luna, la București și Cluj. Potrivit…

Orașul din Romania unde se gasește cea mai ieftina benzina. Care este prețul unui litru de carburant

22:01, 14.02.2024 - Intr-un oraș din Romania se gasește cea mai ieftina benzina. Șoferii sunt foarte incantați de aceasta zona din țara noastra. Iata care este prețul unui litru de carburant in acest oraș!


Ce parere ai despre aceasta stire?