Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti bune: recoltă de două ori mai mare decât în anii în care n-a ieşit nimic!

Publicat:

Vine toamna, dar caldura inca mai ramane in tara, asa ca putem doar sa amestecam cat mai armonios stirile despre recolta cu cele din locurile in care romanii petrec concediile la spartul targului: * Stiind bine ca prevederea e mama intelepciunii, multi compatrioti s-au pregatit deja pentru sezonul rece; ii amintim aici, drept exemplu, pe vrednicii sateni din Machitori, care, cu gandul la frigul care va veni, si-au cumparat inca (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicki Minaj, pentru prima oara in Romania. Bilete au fost deja puse in vanzare. Prețul unui tichet la SAGA 2024

13:45, 18.03.2024 - Vești bune pentru fani lui Nicki Minaj din Romania! Celebra cantareața vine pentru prima oara in țara noastra, intr-un concert la București. Bilete au fost deja puse in vanzare. Iata care este prețul unui tichet la SAGA 2024!

Horoscopul zilei de 14 martie 2024. Vești bune pentru gemeni

06:25, 13.03.2024 - Horoscopul zilei de 14 martie 2024. Vești bune pentru gemeniHoroscopul zilei de 14 martie 2024 ii invita pe nativii din zodiac sa fie mult mai indrazneți. Astrele arata ca Gemenii sunt norocoșii zilei. Aceștia primesc o veste buna și incep demersurile necesare pentru a pleca intr-o calatorie de afaceri.…

Anunț important pentru șoferi! Waze introduce funcțiile pe care le așteapta toți participanții la trafic. De cand vor fi disponibile actualizarile

22:35, 07.03.2024 - Vești importante pentru șoferi! Toți participanții la trafic care folosesc aplicația de navigare Waze vor beneficia de noi funcții care ii vor ajuta in trafic. De cand vor fi disponibile actualizarile.

Cultivatorii de legume primesc bani

09:40, 03.03.2024 - Vești bune pentru agricultorii care au culturi de legume in solar. Aceștia vor primi incepand de saptamana viitoare o subvenție de 1.000 euro/1.000 mp. Potrivit reprezentanților MADR, cei care vor intra in posesia subvenției de la stat sunt beneficiarii „Programului de susținere a producției de legume…

Vești bune pentru femei! Cine va beneficia de prima, de 8 Martie. Suma acordata

18:50, 26.02.2024 - Vești bune pentru romance! Femeile din Romania vor primi cadou in bani din partea angajatorilor de 8 Martie. Iata cine sunt persoanele care vor beneficia și care este suma acordata cu aceasta ocazie!

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Cum sa ieși la pensie mai devreme, fara penalizari. Ministrul Muncii a facut anunțul pentru viitorii pensionari

09:45, 10.02.2024 - Vești bune pentru pensionari. Minitrul Muncii a abordat unul dintre cele mai de interes subiecte ale momentului, respectiv pensiile. Afla tot ce trebuie sa știi daca vrei sa te pensionezi mai devreme. Anunțul oficial pentru cei care vor sa se retraga din campul muncii. Romanii care vor putea ieși la…

Cuvinte cheie:

vesti stiind recolta machitori

Ce parere ai despre aceasta stire?