Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veste proastă în sportul profesionist! Un renumit ciclist spaniol și-a anunțat retragerea

Publicat:

Ciclistul spaniol, a anuntat ca se va retrage din sportul profesionist in urmatorii doi ani. De doua ori castigator al , ibericul vrea sa renunte la ciclism in varful carierei sale.

In varsta de 32 de ani, a declarat pentru cotidianul spaniol ca si-ar mai putea continua evolutiile la competitiile internationale de ciclism pentru inca doi ani. Ibericul a dat de inteles jurnalistilor ca vrea sa obtina inca un trofeu important dupa care sa renunte la cariera de profesionist.

Contador a evitat sa dea o data exacta a retragerii…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Veste trista pentru tot sportul Maramureșean. Sorin Pop, marele voleibalist, s-a stins din viața

12:06, 19.05.2024 - Veste trista pentru tot sportul Maramureșean. Sorin Pop, marele voleibalist, s-a stins din viața Sorin Pop a decedat azi-noapte. Din cate se pare, actualul antrenor secund al formatiei Știința Explorari Baia Mare s-a afla alaturi de mai multe cunostinte la un prieten. La un moment dat, tehnicianul ar…

Carlos Rodriguez, ciclistul spaniol, triumfa in Turul Romandiei, obținand cea mai importanta victorie a carierei

18:20, 28.04.2024 - Ciclistul spaniol Carlos Rodriguez (Ineos Grenadier) a castigat Turul Romandiei, cea mai importanta victorie din cariera sa, fiind urmat in clasamentul general final la 07 sec. de rusul Aleksandr Vlasov si la 09 sec. de germanul Florian Lipowitz, ambii de la Bora-Hansgrohe, informeaza L'Equipe.

Nairo Quintana si-a anuntat participarea la Turul Italiei 2024

09:55, 24.04.2024 - Ciclistul columbian Nairo Quintana, in varsta de 34 de ani, aflat in convalescenta dupa o cazatura suferita in luna martie, si-a anuntat miercuri participarea la Turul Italiei 2024, care va avea loc intre 4 si 26 mai, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Belgianul Wout van Aert a declarat forfait pentru Turul Italiei

11:45, 12.04.2024 - Ciclistul belgian Wout van Aert, grav accidentat intr-o cazatura produsa la sfarsitul lunii martie, si-a anuntat forfait-ul pentru Turul Italiei (4-26 mai), intr-un videoclip postat pe contul echipei sale, Visma-Lease a Bike, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Ciclism: Modificarile care vor aparea in Turul Italiei 2024

15:15, 09.04.2024 - Turul Italiei se va incheia pentru al doilea an consecutiv la Roma, dupa un traseu de 125 km in care ciclistii vor face turul zonei maritime a orasului si centrul istoric al capitalei italiene, cu sosirea langa anticul Colosseum, transmite EFE.

Veste fantastica pentru CSA Steaua și toate cluburile de drept public

17:35, 16.03.2024 - S-a incheiat astazi sezonul regulat din Liga 2 și se cunosc numele celor șase echipe care vor evolua in play-off, dintre care doua, liderul CS Șelimbar și Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare acum, fiind echipe de drept public. Astfel ca, noaptea minții, e clar deja ca toate cele patru echipe…

DOLIU IN SPORTUL ROMANESC! ''O veste groaznica in voleiul feminin! A murit la doar 46 de ani"

14:21, 04.03.2024 - Fosta internationala romana si elena Ruxandra Dumitrescu a incetat din viata, duminica, la varsta de 46 de ani, a anuntat, luni, Federatia Romana de Volei, pe pagina sa de Facebook.''O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara, la doar 46 de ani, ne-a parasit Ruxi Dumitrescu, o fosta…

Ciclism – mountain bike. Inca o victorie la inceput de sezon pentru suceveanul Vlad Dascalu

10:06, 04.03.2024 - Ciclistul falticenean Vlad Dascalu a castigat cursa BTT XCO de Melgaco, la cross-country olimpic, prima etapa din Cupa Portugaliei la mountain bike, desfasurata la sfarșitul saptamanii trecute. Dascalu (Team Trek – Pirelli) a fost cronometrat cu timpul de 01 h 20 min 16 sec, fiind urmat de portughezul…


Ce parere ai despre aceasta stire?