Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vedeta pop Lizzo ese acuzată de hărțuire sexuală de dansatorii săi

Publicat:

Trei dintre dansatorii lui Lizzo au acuzat-o pe cantareata de hartuire sexuala si de crearea unui mediu de lucru ostil prin hartuire sexuala, rasiala si religioasa in mai multe incidente intre 2021 si 2023, potrivit unui proces intentat marti, scrie .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnii in viața, reținuta: E acuzata de legaturi cu „organizația extremista” a opozantului

13:25, 29.03.2024 - Antonia Favorskaia, jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalinii in viața, a fost arestata sub acuzația de legaturi cu organizația opozantului, declarata „extremista” de autoritațile ruse, relateaza The Guardian, citat de hotnews.ro .

Oana Roman a rabufnit dupa ce a fost acuzata ca nu a platit serviciile la o clinica medicala. „Nu aveti pic de empatie!”

14:05, 20.03.2024 - Sincera și deschisa, cum și-a obișnuit admiratorii, Oana Roman a dezvaluit ca tocmai a trecut printr-un episod ce a nemulțumit-o profund. Vedeta a avut o reacție tranșanta dupa ce a fost acuzata ca nu a platit serviciile la o clinica medicala. Oana Roman, reacție vehementa Oana Roman traverseaza una…


Ce parere ai despre aceasta stire?