Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vecinul lui Dincă, declarații după ce familia criminalului l-a acuzat că a fost în ”casa groazei”: ”Mi-a spus să o lăsăm pe mâine”

Publicat:

Daniela, fiica lui , a marturisit in fața procurorilor, ca in ziua in care a disparut Alexandra Maceșanu a trecut prin fața locuinței tatalui ei și a vazut doi barbați ieșind. Vica, unul dintre vecinii indicați de copiii inculpatului, a negat ca ar fi fost in curtea lui Dinca in acea zi.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

In Armenia, un fost militar a ucis-o pe sora soției sale și apoi s-a impușcat in cap

09:10, 11.04.2024 - In Armenia, un fost militar a ucis-o pe sora soției sale și apoi s-a impușcat. Crima cu sange rece, comisa intr-un loc public, a fost surprinsa de camerele video. Potrivit martorilor oculari, un barbat inarmat cu un pistol a intrat intr-un magazin și, dupa ce a acuzat-o pe sora soției sale ca i-a distrus…

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

Tatal lui Mirel Dragomir, criminalul din Timișoara, declarații dureroase dupa ce și-a vizitat fiul, in arest: „Suntem terorizați, suntem nenorociți”. Familia lui a fost in apartamentul groazei

22:55, 28.03.2024 - In timp ce astazi familia Andreei a condus-o pe tanara de la Medicina pe ultimul drum, parinții lui Mirel Dragomir au mers la el, in arest. Nu a stat de vorba cu mama, ci doar a comunicat cu tatal și sora lui.

Caz terifiant la Iași. O copila acuza ca tatal ei a violat-o de 16 ori, inclusiv in locuri publice și vacanțele cu familia

13:26, 21.03.2024 - O adolescenta de 16 ani din Iași și-a luat inima in dinți și, dupa trei ani de violuri și perversiuni repetate din partea tatalui, i-a povestit mamei ei totul. Femeia a raportat totul la poliție de indata, moment in care și barbatul acuzat a disparut.  Catalin Croitoru, un individ din Iași,…

Cristian Daminuța și soția sa vor sa-și mareasca familia! Fostul fotbalist, declarații exclusive dupa impacarea cu Madalina: ”Niciodata sa nu spui niciodata”

23:35, 18.02.2024 - Dupa ce in urma cu o luna s-au desparțit, iar soția ar fi plecat din casa fostului fotbalist impreuna cu cei doi copii, acum cei doi s-au impacat și lucrurile s-au remediat intre ei! Cristian Daminuța și Madalina chiar se gandesc sa-și mareasca familia, dupa cum ne-a declarat chiar barbatul, in exclusivitate…

Acces Direct. Iubitul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, declarații șocante. Ce povestește barbatul despre noaptea fatidica: ”Ma amenința...”/ VIDEO

21:25, 06.02.2024 - Cazul Monicai, tanara de 26 de ani care a fost gasita moarta, a devenit tot mai mediatizat. Familia acesteia considera ca iubitul ar fi ucis-o, impingand-o de la balconului apartamentului in care locuiau, la etajul șase. Dupa spusele barbatului, ea ar fi amenințat, in mod repetat, ca iși va lua viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?