Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vecinii, despre femeia în casa căreia a fost găsită moartă fetiţa de 1 an şi 10 luni: „Nu ştiu cum a putut statul să-i încredinţeze copilul”

Publicat:

Vecinii femeii in casa careia a fost gasit fetita in stare de putrefactie, sunt in stare de soc de cele intamplate. Oamenii spun, insa, ca era doar o chestiune de timp pana a se intampla o tragedie si ca femeii nu ar fi trebuit sa ii fie incredintat copilul, deoarece are probleme psihice.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presupusul criminal al femeii gasita moarta pe un camp din Dambovița a fost reținut pentru 24 de ore. Au fost gasite urme de sange in casa lui

20:35, 11.04.2024 - Presupusul criminal al femeii gasite moarta pe un camp din Dambovița a fost reținut pentru 24 de ore! In urma perchezițiilor de joi, oamenii legii au gasit in casa lui pete de sange. Barbatul suspectat urmeaza sa fie audiat și prezentat instanței.

Vecinii femeii care a fost ucisa in casa amantului, declarații cutremuratoare! Ce știu despre noaptea in care s-a produs crima: ”E moarta la mine in…”

17:46, 12.02.2024 - Noi informații cutremuratoare in cazul crimei din Vaslui. Vecinii femeii care a fost omorata in casa amantului ei au facut declarații cutremuratoare și au spus tot ce știu despre noaptea in care s-a produs tragedia.

O fetita de sase ani din Gaza, data disparuta dupa ce mașina familiei a fost atacata, a fost gasita moarta

17:10, 10.02.2024 - O fetița palestiniana in varsta de șase ani, data disparuta dupa ce mașina familiei a fost atacata in Gaza, a fost gasita moarta, au anunțat Ministerul Sanatații condus de Hamas și rudele acesteia, acuzand Israelul, relateaza AFP. Hind Rajab a fost vazuta ultima data in masina cu care ea si familia…

Fetița din Gaza care implora ajutor la telefon a fost gasita moarta. Israelieni, acuzați ca au tras in ambulanța trimisa s-o salveze

16:36, 10.02.2024 - Trupul unei fetite palestiniene in varsta de 6 ani, care a implorat ore in sir ajutor pentru a fi salvata dupa ce ea si familia ei au fost prinse sub focul soldatilor israelieni in Fasia Gaza, a fost gasit sambata de rude, la 12 zile de la incident, informeaza Reuters, preluata de news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?