Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vanzari globale: Volkswagen ramane lider

Publicat:

si Toyota dau batalia cea mare pentru prima pozitie in topul vanzarilor globale. Dupa primele 9 luni ale anului, grupul german ramane pe prima pozitie cu o crestere a vanzarilor cu 2,4 procente la 7,61 de milioane de unitati.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apple nu mai este lider pe piata smartphone-urilor ca urmare a scaderii vanzarilor de iPhone

10:00, 15.04.2024 - Livrarile de telefoane iPhone au inregistrat o scadere de aproape 10% in primul trimestru al acestui an, afectate de intensificarea competitiei venite din partea producatorilor de dispozitive Android.

Fost lider in Pentagon, despre scenariul in care Ucraina pierde razboiul: Rolul crucial jucat de Republica Moldova

08:10, 08.04.2024 - Stephen Brian, cel care a ocupat funcția de secretar adjunct al Apararii SUA, a scris un articol pentru publicația Asia Times, in care a vorbit despre mai multe scenarii legate de razboiul din Ucraina, dar și rolul crucial pe care il poate juca Republica Moldova, scrie evz.ro .

S-a decis cine se ocupa de executia Skate Park-ului

05:45, 27.03.2024 - Primaria Craiova a decis ce firme se vor ocupa de executia Skate Park-ului, care va fi amenjat in incinta Fantasy Park. Parcul pentru iubitorii de skateboarding va costa municipalitatea peste 2,4 milioane de euro, iar lucrarile ar trebui sa inceapa undeva in luna aprilie. Mai bine de jumatate de an…

SuperLiga: FCSB vs Sepsi - Presiune pe lider

08:25, 17.03.2024 - FCSB - Sepsi, meci contand pentru etapa a 1 a play-off-ului din campionatul Romaniei, este programat, duminica, 17 martie, de la ora 21:00, pe Arena Nationala din Bucuresti, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Discurs dur al unui lider AUR la adresa CE: „Oligarhie corupta”

17:31, 06.03.2024 - Purtatorul de cuvant al AUR, deputatul Dan Tanasa, afirma ca lista comuna de candidati PSD – PNL „nu reprezinta interese romanesti, ci interesele unei oligarhii corupte” din jurul sefei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. „Seful Partidului Popular European (PPE) si-a permis sa vina la Bucuresti…

Impreuna, dar separat - Un lider PNL refuza campania alaturi de PSD, dar nu ar refuza AUR

17:26, 23.02.2024 - Deputatul PNL Laurentiu Nicolae Cazan a declarat, vineri, ca liberalii valceni vor face campanie separat de social-democrati la alegerile locale si cele europarlamentare din vara, chiar daca aceste doua formatiuni politice vor avea candidati comuni pentru Parlamentul European. "Dupa cum stiti, nici…

PNL Botoșani are un nou lider

13:56, 12.02.2024 - Omul de afaceri Valeriu Iftime, care si-a depus, vineri, adeziunea la Partidul National Liberal (PNL), va conduce filiala din Botosani, alaturi de presedintele actual al organizatiei locale, deputatul Costel Soptica.

Klaus Iohannis, discurs de viitor lider UE: 'Ar fi inadmisibil ca nicio poziție sa nu fie ocupata de o persoana din noile state membre' (VIDEO)

12:36, 07.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis a fost intrebat, intr-o conferința de presa la Strasbourg, daca vizeaza funcția de președinte al Consiliului European. Acesta a refuzat sa faca speculații, insa s-a lansat intr-un discurs critic la adresa deciziilor din 2019 in baza carora nicio țara din estul UE nu are reprezentanți…


Ce parere ai despre aceasta stire?