Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valeriu Gheorghiţă: Vaccinarea reduce de cel puţin 20 de ori riscul de deces

Publicat:

Vaccinarea cu schema completa reduce de cel putin 20 de ori riscul de deces, a declarat, miercuri, presedintele CNCAV, , care a precizat ca, in momentul de fata, nu exista niciun medicament care sa faca acest lucru in cazul infectarii cu SARS-CoV-2.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Postul intermitent cu peste 16 ore de pauza alimentara crește cu 91% riscul de deces cardiovascular

16:55, 26.03.2024 - Un studiu efectuat pe peste 20.000 de adulți a constatat ca cei care au urmat un program de post intermitent cu limitarea consumului de alimente la mai puțin de opt ore pe zi au avut un risc cu 91% mai mare de deces din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit American Heart Association.

Cele doua suplimente care ar putea reduce riscul aparitiei cancerului

08:30, 12.03.2024 - Cynthia Thomson, dietetician și expert in prevenirea cancerului, a publicat, luni, cel mai recent studiu al sau privind doua suplimente alimentare care pot reduce semnificativ riscul aparitiei cancerului.

Cum putem reduce riscul de AVC

12:15, 11.03.2024 - Cum putem reduce riscul de AVC. Accidentul vascular cerebral (AVC) sau infarctul cerebral ori atacul cerebral apare atunci cand fluxul de sange catre o parte a creierului este intrerupt sau redus semnificativ, ceea ce duce la lipsa oxigenului și a substanțelor...

Germania iși avertizeaza „ferm” cetațenii sa nu calatoreasca in Rusia. Riscurile la care se expun

15:06, 07.03.2024 - Germania iși avertizeaza propriii cetațeni sa nu calatoreasca in Rusia din cauza deteriorarii continue a situației. Ministerul Afacerilor Externe a inasprit recomandarile de calatorie pentru Rusia si avertizeaza „ferm” impotriva deplasarilor cetatenilor germani in aceasta tara, transmit joi dpa si EFE,…

Numarul de pași pe care trebuie sa il faci pe zi pentru a reduce riscul de deces prematur

11:06, 06.03.2024 - Fiecare pas pe care il faci in plus peste pragul de 2.200 de pași pe zi reduce riscul de deces prematur, arata un nou studiu. Dar, cel mai mic risc de moarte timpurie il au cei care fac intre 9.500 și 10.000 de pași zilnic.

Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști

16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.

Cum poți reduce dobanda creditului ipotecar: casele „verzi” te fac sa platești mai puțin

06:35, 28.02.2024 - Creditul ipotecar este una dintre cele mai indelungate relații pe care le are un client cu o banca, așa ca, inainte sa hotaraști sa accesezi acest imprumut, trebuie sa faci o documentare minuțioasa. O informare „sanatoasa” nu doar ca te face mai...


Ce parere ai despre aceasta stire?