Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valentin Calcan, preşedinte CCIA Dâmboviţa: „Solidaritatea este cu singur sens?”

Publicat:

La aproape trei luni de la inceputul cosmarului realizez ca Solidaritatea a avut un singur sens: de la companiile private catre stat. Oare nu ar trebui sa fie si invers?Am inteles in primele momente, atunci prin luna martie, necesitatea unui sprijin si zeci, sute de companii private au donat sume mai mici sau mai mari […]

Citeste articolul mai departe pe ziardambovita.ro…  

Sursa articol: ziardambovita.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doru Dancus: Baimarenii sunt satui de minciuni și neseriozitate, domnule președinte al CJ Maramureș! Unde e șantierul Pasajului suprateran de la Italsofa? Va spun eu!

15:35, 25.04.2024 - Conducerea liberala a județului pune mai mare preț pe imaginea din perioada electorala decat pe adevar, respectiv sa informeze corect baimarenii. S-au pozat alaturi de un utilaj și au anunțat cu surle și trambițe inceperea execuției lucrarilor la acest proiect de importanța majora. Lucrari care, chiar…

Corneliu Ciurea despre mesajele cu care vor merge in campanie Maia Sandu, Igor Dodon și Irina Vlah

12:05, 19.04.2024 - Principalii pretendenti la functia de Presedinte al Republicii Moldova se pregatesc intens de campania electorala. Analisstul Cornel Ciurea a analizat, intr-un editorial, actiunile si declaratiile acestora și a evidențiat cu ce mesaje de baza vor merge in alegerile din toamna.

Planuri pentru un stadion de 40 de milioane de euro in orașul lui Jean Padureanu + bust pentru fostul președinte

12:11, 10.04.2024 - In urmatorii ani la Bistrița ar putea sa fie inaugurat un stadion de patru stele pe locul ruinei ridicata in 1930, dar și un stadion de atletism și mai multe zone de agrement. Planurile au fost anunțate de politicienii locali. Romania se pregatește de patru randuri de alegeri in 2024, primele fiind…

Fostul președinte CJD, Aurel Cucu a trecut in neființa

22:11, 06.04.2024 - Fostul președinte al CJD, Aurel Cucu, a trecut in neființa in cursul acestei zile. Cucu a avut activitate politica in PSD, ulterior PDL, fiind ales parlamentar in anul 2000. A administrat doua societați de construcții cunoscute in județ: Nimb” SA Dambovița și  SC “Construcții Muntenia” SA.

Gușa e tranșant: Candidez sa il ajut pe Simion! Va fi primul președinte suveranist dupa Ceaușescu

20:30, 05.04.2024 - Consultantul politic Cozmin Gușa dezvaluie de ce a acceptat sa candideze la Primaria Capitalei din partea AUR. Deși cand subiectul a ajuns in spațiul public mulți ar fi pariat ca Gușa nu va accepta, acesta spune ca are, alaturi de George Simion, liderul AUR, un plan mai mare.

VIDEO| Proiect foarte important in cartierul Orizont. Precizarile primarului Gabriel Pleșa

11:30, 03.04.2024 - Am fost, alaturi de domnul Președinte al Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și de domnul Director al APA CTTA – sucursala  Alba Iulia, Voicu Paul, in cartierul Orizont, unde avem in execuție un proiect foarte important pentru locuitorii din zona: Rețelele de apa și de canalizare. Aceasta investiție,…

Ministrul Dezvoltarii va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov. Nicolae Ciuca: "Avem cei mai buni candidați la CJ"

11:31, 28.03.2024 - Ministrul Dezvoltarii, Adrian Veștea, va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov. Nicolae Ciuca a spus ca PNL are cei mai buni primari și președinți de consilii județene.


Ce parere ai despre aceasta stire?