Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Urmărirea dintre un polițist și agresorul său, filmată de un martor. În ce stadiu este investigația

Publicat:

Agresorul polițistului de la Rutiera care a reușit sa scape apare intr-un filmuleț realizat de un timișorean care a surprins urmarirea de la balconul apartamentului. Barbatul a fost mai sprinten de picior dupa ce l-a umplut de sange pe polițist, iar trupele speciale l-au reținut pe sportivul K1 , care insa nu a avut […] dintre un polițist și agresorul sau, filmata de un martor. In ce stadiu este investigația a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat in SUA. 9 oameni au fost grav raniți intr-un parc din Detroit. Doi copii se afla in stare critica

12:30, 16.06.2024 - Noua persoane au fost ranite, printre care doi copii mici și mama lor, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o zona de relaxare din Detroit. Agresorul a reușit sa fuga dar a fost urmarit de polițiști. Ulterior, barbatul s-a sinucis.

Scene șocante intr-o benzinarie din București! Polițist lovit in cap de hoțul prins la furat

10:31, 03.06.2024 - Scene șocante s-au petrecut intr-o benzinarie din București. Un polițist de la Rutiera a fost lovit in cap dupa ce a vrut sa prinda un hoț. Agresorul a fost, pana laurma, imobilizat cu ajutorul angajaților de la stația peco."La data de 03 iunie a.c.

Femei lovite cu palmele si cu picioarele de un patron pentru ca i-au oferit capșune unui muncitor nepalez, in Timiș

13:20, 27.05.2024 - Doua femei care au intrat in curtea unei firme din orașul Sannicolau Mare ca sa-i ofere cateva capșune unui muncitor nepalez au fost luate la bataie de patronul societații comerciale, deranjat ca-l țin pe angajat din treaba. Agresorul a fost reținut.

Tanar injunghiat pe strada intr-un municipiu din vestul tarii. Agresorul a fost retinut

10:20, 07.05.2024 - Caz deosebit de grav luni in municipiul Vulcan, din judetul Hunedoara, unde un tanar a fost injunghiat in plina strada. Tanarul ar fi fost injunghiat in zona inimii si lasat sa zaca pe șosea, conform Observatorulnational.ro. Conform imaginilor de pe retelele sociale in zona se aflau mai multe persoane,…

Parintele Ionuț Butoiu, martor al unui miracol: de la paralizie la mers, prin puterea credinței și a rugaciunii. „Știam ca Dumnezeu ma va vindeca, știam ca Maica Domnului o sa faca o minune cu mine, dar nu mai aveam rabdare”

16:30, 03.05.2024 - In mijlocul Saptamanii Mari, o poveste de credința și speranța incalzește inimile credincioșilor. Parintele Ionuț Butoiu a trait un miracol uluitor, reluand mersul dupa ce fusese paralizat in urma unui accident tragic.

Atac in casa bunicilor! Fata de 13 ani, injunghiata de iubitul de 20 de ani, pe fondul geloziei. Agresorul a fost prins imediat de polițișlti

15:20, 11.04.2024 - Atac in casa bunicilor! Fata de 13 ani, injunghiata de iubitul de 20 de ani, pe fondul geloziei. Agresorul a fost prins imediat de polițișltiO fata de 13 ani din judetul Giurgiu a fost injunghiata, joi, de catre un tanar, fiind transportata la spital.

Un dambovițean a fost arestat pentru ca și-a snopit in bataie fratele

21:26, 28.03.2024 - Un barbat din comuna Ocnița, in varsta de 36 de ani, a ajuns dupa gratii dupa ce și-a snopit in bataie fratele. Din cauza loviturilor primite, victima a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. Agresorul și-ar fi lovit fratele pe fondul unui conflict spontan. Acesta a fost arestat preventiv pentru…

Lecție rutiera pentru elevii de la doua unitați de invațamant din Campina

19:36, 22.03.2024 - In cursul zilei de 22 martie 2024, efective din cadrul Servicului Rutier și ale Compartimentului de Analiza și Prevenire a Criminalitații, impreuna cu cadre didactice din cadrul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascar" din Campina au desfașurat activitați preventiv-educative pentru prevenirea victimizarii…


Ce parere ai despre aceasta stire?