Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Președintele tunisian a decretat stare de urgență

Publicat:

Biroul președintelui Tunisiei, , a decretat sambata stare de urgența, la opt zile dupa atentatul sangeros din stațiunea Sousse in care și-au pierdut viața 38 de turiști straini, informeaza Reuters și AFP.

"Președintele decreteaza stare de urgența în Tunisia și se va adresa națiunii începând cu orele 17:00 (16:00 GMT)", a declarat pentru AFP biroul de presa al președinției tunisiene.

În urma cu o saptamâna, un tânar înarmat cu un kalașnikov, identificat de catre autoritați drept un student pe nume Seifeddine

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Niciun semn” de viata umana in elicopterul care l-a transportat pe presedintele iranian (televiziunea de stat)

06:40, 20.05.2024 - Update. Echipele de salvatori nu au detectat luni ”niciun semn” de viata umana in elicopterul la bordul caruia s-a aflat presedintele iranian Ebrahim Raisi si care s-a prabusit duminica in nord-vestul Iranului, potrivit televiziunii de stat iraniene, relateaza AFP. „In acest stadiu nu exista niciun…

Franta va declara stare de urgenta: Trei civili și un polițist au fost ucisi in revolte legate de o reforma electorala

21:35, 15.05.2024 - Franta va declara miercuri stare de urgenta pe insula Noua Caledonie din Pacific, dupa ce trei tineri indigeni kanak si un politist au fost ucisi in revolte legate de o reforma electorala, relateaza Reuters.

Stare de urgenta, declarata pentru a doua oara, din cauza unei crize energetice

17:21, 20.04.2024 - Presedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a declarat vineri o a doua stare de urgenta, din cauza crizei energetice care a dus deja la rationalizarea consumului in tara sud-americana, transmite Reuters.

O țara a declarat stare de urgența! Sute de decese și zeci de persoane afectate

18:55, 05.04.2024 - Președintele din Sierra Leone, Julius Maada Bio, a declarat stare de urgența naționala in urma apelurilor adresate guvernului sau de a lua masuri drastice impotriva creșterii consumului de droguri sintetice ieftine și uneori mortale, cunoscute sub numele de kush, noteaza Reuters. Potrivit guvernului,…

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Stare de urgența in estul Rusiei, dupa ce a fost descoperita o „sursa de radiații"

15:35, 05.04.2024 - Autoritațile din orașul Khabarovsk, situat in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgența intr-o zona in care a fost descoperita o „sursa de radiații”, a anunțat vineri agenția de presa TASS, preluata de Reuters, scrie hotnews.ro .

(UPDATE) Turcia: Cel putin 29 oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

17:35, 02.04.2024 - UPDATE – Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr-un incendiu declansat intr-o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Gul, transmit AFP, Reuters si dpa. Dintre persoanele…

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?