Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Două aeroporturi londoneze iau măsuri de nivel militar împotriva dronelor

Publicat:

Aeroporturile londoneze Gatwick si Heathrow au anuntat masuri de tip militar in valoare de "cateva milioane de lire" impotriva dronelor, informeaza joi ziarul Times, preluat de Reuters.

In decembrie, activitatea aeroportului Gatwick a fost perturbata timp de trei zile de zborurile unor drone. Au fost anulate circa 1000 de zboruri si au fost afectati aproximativ 140.000 de pasageri, iar siguranta decolarilor si aterizarilor a putut fi restabilita numai dupa desfasurarea unor echipamente militare.

Ministrul britanic al transporturilor, , s-a intalnit joi dimineata…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

In principalele zone turistice din Italia sunt luate masuri impotriva supraaglomerarii

06:56, 26.04.2024 - Venetia a devenit joi primul oras din lume care a introdus un sistem de plata pentru vizitatori in cadrul unui experiment menit sa descurajeze turistii sa soseasca in perioadele de varf, relateaza Reuters. Cu toate acestea, acesta nu este singurul loc din Italia care a introdus recent noi masuri menite…

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Franța vrea sancțiuni impotriva Israelului, ca sa permita livrarea de ajutoare in Gaza: „O vom face daca va fi nevoie”

13:45, 09.04.2024 - Ministrul de Externe al Frantei, Stephane Sejourne, a declarat marti ca ar trebui sa fie exercitate presiuni si sa fie impuse sanctiuni la adresa Israelului, pentru ca acesta sa deschida punctele de trecere prin care sa fie livrat ajutor umanitar palestinienilor in Fasia Gaza, informeaza Reuters.

Ministrul belgian al Sanatații solicita UE sa ia mai multe masuri impotriva fumatului

18:55, 27.03.2024 - UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sanatos axat pe prevenire, a declarat Frank Vandenbroucke, ministrul belgian al Sanatații, scrie Euronews. “Aș dori sa le spun celor din industria tutunului:

Turcia, masuri fara precedent impotriva Meta: 'Incalca legea concurentei si ar provoca daune ireparabile'

13:10, 19.03.2024 - Luni, Autoritatea pentru Concurența din Turcia a instituit o masura provizorie impotriva Meta Platforms, cu scopul de a bloca transferul de date intre platformele Instagram și Threads. Aceasta acțiune survine in cadrul unei investigații privind un presupus abuz de poziție dominanta a companiei pe piața,…

Șoigu, vizita in Crimeea. Ministrul rus al apararii a cerut consolidarea mijloacelor de protecție impotriva dronelor ucrainene

13:45, 17.03.2024 - Ministrul apararii rus Serghei Soigu a vizitat sambata peninsula ucraineana Crimeea cu prilejul marcarii a 10 ani de la "reunificarea" cu Rusia, asa cum califica Moscova anexarea ilegala a acestui teritoriu ucrainean in 2014.

Orașul Dubrovnik, considerat perla coastei croate, pregatește noi masuri impotriva turiștilor straini

15:25, 14.03.2024 - Autoritațile din orașul istoric croat Dubrovnik, una dintre cele mai populare destinații turistice ale țarii, vor sa ii atraga inapoi pe localnicii alungați de creșterea vertiginoasa a costului traiului din cauza turismului de masa, relateaza Reuters.

UPDATE. TAROM spune ca va zbura in continuare la Londra

19:00, 05.02.2024 - Compania Naționala de Transporturi Aeriene Romane – TAROM opereaza in 2024 zborurile spre Londra, cu aceeași frecvența zilnica și același program ca in anul anterior (2023), conform unui comunicat al societații dupa ce s-a spus ca a cedat sloturile companiei Virgin. Ruta București –Londra este deschisa…


Ce parere ai despre aceasta stire?