Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre cele mai mari lanțuri de hypermarketuri vinde tot și pleacă din România. Cine va prelua magazinele

Publicat:

Anunț șoc pe piața marilor rețele de magazine. Cora vinde tot ce are in Romania și pleaca. preia operatiunile din Romania ale retailerului Cora intr-o tranzactie ce are de-o parte si de alta a mesei investitori francezi, noteaza zf.ro. , preluate de au declarat ca tranzactia ar urma sa se […] The post Unul dintre cele mai mari lanțuri de hypermarketuri vinde tot și pleaca din Romania. Cine va prelua magazinele first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șefa elevilor din Constanța explica de ce pleaca din Romania. Ariana Duduna a fost admisa la celebra Universitate Stanford

05:05, 09.05.2024 - Micii lideri de astazi devin conducatorii viitorului: cel mai recent exemplu este cel al Arianei Duduna, fosta șefa a Asociației Elevilor din Constanța, care a fost admisa la una dintre cele mai prestigioase universitați din lume.

Dorin Recean pleaca din Moldova, pe 9 mai: La ce eveniment va participa premierul

17:35, 08.05.2024 - Dorin Recean pleaca din țara, pe 9 mai. Premierul va participa maine la cea de-a 10-a ediție a conferinței de investiții din Europa Centrala și de Est, care va avea loc in Romania. Anunțul a fost facut de purtatorul de cuvant de la Guvern, Daniel Voda.

Ciolacu, anunț de ultima ora pentru pensionari, inainte de Paște. „Suntem in grafic”

14:05, 30.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a facut, marți, 30 aprilie, un anunț important pentru pensionarii din Romania, care iși așteapta pensiile, inainte de Sarbatorile Pascale. In cadrul declarațiilor pe care le-a facut, la inceputul ședinței de Guvern, prim-ministrul a dat asigurari ca Executivul este „in grafic”,…

Anunț pentru romanii care nu și-au luat zilele legale minime de concediu. Ce se intampla cu liberele

11:35, 09.03.2024 - Mulți angajați din Romania se confrunta cu dilema neutilizarii zilelor de concediu de odihna din anul precedent. Odata cu apropierea termenului limita pentru recuperarea acestor zile, lucratorii se intreaba ce opțiuni au la dispoziție conform legislației muncii.

Deutsche Bahn vinde divizia de logistica DB Schenker, prezenta și in patru orașe din Romania

15:45, 06.03.2024 - Deutsche Bahn se asteapta la cel putin 10 licitatori pentru divizia sa de logistica DB Schenker, prezenta si in Romania, si spera sa semneze contractul de vanzare in semestrul doi din 2024.

Prețul cu care se vinde un kilogram de pulpa de miel, in supermarketurile din Romania. Cat vor plati clienții pentru preparatele de Paște

09:35, 04.03.2024 - Carnea de miel s-a scumpit drastic in Romania, iar prețul continua sa creasca pe masura ce ne apropiem tot mai mult de Paște. Un kilogram de pulpa de miel s-a scumpit și mai mult fața de anul trecut. Iata cat sunt nevoiți sa plateasca romanii pentru a se bucura de acest produs de Paște.

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Roxana Dobre i-a pus capac luI Florin Salam! Celebrul manelist nu pleaca nicaieri fara aleasa inimii lui / PAPARAZZI

22:50, 23.02.2024 - Fara doar și poate, Roxana Dobre i-a pus capac lui Florin Salam! Dovada clara ca manelistul nu pleaca nicaieri fara femeia in brațele careia și-a gasit fericirea și liniștea. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe urmele lor și i-au surprins in ipostaze de…


Ce parere ai despre aceasta stire?