Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unor britanici le-a murit copilul la naștere, în spital. Dar ce a urmat este și mai traumatizant pentru ei

Publicat:

și  abia așteptau sa devina parinți, iar in așteptarea copilului și cu o asigurare de sanatate in buzunar au plecat intr-o vacanța in Caraibe. Acum sunt distruși, dupa ce le-a murit copilul la naștere și trebuie sa plateasca o factura de spitalizare in valoare de aproape 20.000 de euro. O fetița de cateva zile a murit in mod inexplicabil, deși la naștere a fost perfect sanatoasa Tragedie dupa nastere, la un spital privat din Constanta. S-a stins din viața la o luna dupa ce i-a murit bebelușul Un bebeluș din Sibiu a murit, la 13 zile de la naștere. Suferea

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Certificate de naștere și deces, in format digital in șapte municipii și in județul Ilfov

11:30, 09.05.2024 - Cetațenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanța, Slobozia, Iași, Deva, Sibiu, Timișoara și județul Ilfov pot obține in format digital, dar și fizic, la cerere, certificate de naștere și deces.

A inceput emiterea actelor de stare civila in format electronic. Certificate de naștere și deces in forma digitala

11:06, 09.05.2024 - Cetatenii din Cluj-Napoca, Sibiu, Constanta, Slobozia, Iasi, Deva, Timisoara si din judetul Ilfov vor putea obtine, de astazi, certificate de nastere sau de deces in format digital. Potrivit MAI, Sistemul Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civila va fi introdus etapizat, in toata tara,…

MAI anunța ca certificatele de naștere și de deces pot fi obținute și in format digital in mai multe județe

21:20, 08.05.2024 - Ministerul Afacerilor Interne anunța ca, incepand de miercuri, cetatenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanta, Slobozia, Iasi, Deva, Sibiu, Timisoara si judetul Ilfov vor putea obtine certificate de nastere si deces și in format digital, la cerere.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

O tanara a murit la cateva zile dupa naștere, in Sibiu

15:35, 08.04.2024 - O femeie in varsta de 32 de ani a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgența din Sibiu, la doar cateva zile dupa ce a adus pe lume un copil la un spital privat. Citește și: Marcel Ciolacu: Bolnavii cronici vor fi scutiti de la plata contributiilor sociale pentru concediile medicale Potrivit reprezentanților…

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.


Ce parere ai despre aceasta stire?