Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unitatea Pentagonului care protejează reputația șefilor armatei americane

Publicat:

O unitate de protecție militara, echivalentul al pentru Pentagon, este acum insarcinata cu apararea ofițerilor sai de rang inalt de reprezentari nefavorabile pe rețelele sociale, a relatat Intercept.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Diavolul de mare”, submarinul fara pilot al armatei americane, in faza de testare: Cum funcționeaza uriașa „drona subacvatica”

11:00, 03.05.2024 - Prototipul submarinului fara pilot „Manta Ray” - „Diavol de mare”, numit astfel datorita asemanarii cu acest pește, a finalizat „testarea la scara completa” in largul coastelor Californiei de Sud, a declarat Agenția de Proiecte de Cercetare Avansata a Apararii, scrie liberatea.ro .

Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince

22:30, 23.04.2024 - Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince - prima aeronava care ajunge aici de cand aeroportul international a fost inchis la 4 martie, din cauza atacurilor bandelor criminale, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

SUA au dislocat in Romania cel mai nou sistem aerian antidrona al Armatei americane

07:25, 20.04.2024 - Dislocarea sistemului aerian antidrona M-LIDS in Romania este importanta in contextul in care Armata SUA are in prezent un numar extrem de limitat de astfel de sisteme si intentioneaza sa achizitioneze doar 45 in viitorul apropiat, arata Monitorul Apararii, care citeaza defence-ua.com. Citește și: Alina…

Sfatul șefilor armatei britanice pentru Ucraina: „Putin trebuie sa știe ca pierde Crimeea, ca pierde Marea Neagra“

09:41, 18.03.2024 - In timpul unei vizite in Ucraina, ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, și comandantul armatei britanice, Tony Radakin, au oferit sfaturi conducerii politice și comandanților militari cu privire la strategia in razboiul impotriva Federației Ruse, scrie Sunday Times.

Președintele SUA ordona armatei americane sa construiasca un port temporar in Gaza pentru mai mult ajutor umanitar

08:50, 08.03.2024 - Președintele american Joe Biden a ordonat joi armatei americane sa construiasca un port temporar in Gaza pentru a oferi mai mult ajutor umanitar acestui teritoriu palestinian asediat de Israel, informeaza AFP.

Biden da armatei americane un ordin care vizeaza Gaza

20:30, 07.03.2024 - Presedintele american Joe Biden va anunta joi in Congres ca a ordonat armatei americane sa infiinteze un port in Gaza pentru a transporta pe mare mai mult ajutor umanitar in teritoriul palestinian asediat, potrivit unor inalti responsabili americani, informeaza AFP. „In aceasta seara, presedintele (Joe…

Biden va ordona armatei americane sa construiasca un port in Fașia Gaza pentru livrarea de ajutoare umanitare

20:15, 07.03.2024 - Presedintele american Joe Biden va anunta joi, in Congres, ca a ordonat armatei americane sa infiinteze un port in Gaza pentru a transporta pe mare mai mult ajutor umanitar in teritoriul palestinian asediat, potrivit unor inalti responsabili americani, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Ofițer al armatei americane, acuzat ca a distribuit materiale despre razboi pe un site de intalniri

18:45, 05.03.2024 - Un ofițer al armatei americane este acuzat ca a distribuit materiale despre razboiul din Ucraina pe un site de intalniri. Este vorba despre informații clasificate ce au ajuns la o femeie care pretinde ca este din Ucraina. Ea l-a descris pe american „iubir


Ce parere ai despre aceasta stire?