Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr sănătos de doar 22 de ani a mers la culcare și nu s-a mai trezit. Familia este devastată

Publicat:

RicksonRickoWilliams era „in forma și sanatos”, insa a murit in somn cu doar cateva zile inainte de a implini varsta de 22 de ani. Tanarul, care este din orașul Wallaville, Queensland, s-a pus la somn pe 11 ianuarie și, in mod tragic, nu s-a mai trezit, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentul banal care te ajuta sa slabești enorm. A ajuns din nou la moda datorita tinerilor

16:51, 07.05.2024 - Generația TikTok scoate la lumina un aliment care ajuta la slabitIntr-o era in care generația TikTok adopta un stil de viața sanatos și evita opțiunile daunatoare, branza de vaci a devenit un aliment preferat, folosit in rețete gatite acasa. Videoclipurile abunda pe TikTok, in care utilizatorii impartașesc…

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Doua femei-jocheu s-au luat la bataie dupa o cursa, in Australia: „A luat-o de gat și a lipit-o de ușa vestiarului”

20:35, 11.04.2024 - Tessa Townsend, 31 de ani, a fost suspendata 6 luni și amendata cu 2.000 de dolari, dupa ce a agresat-o pe Savannah McCann, 18 ani, jocheu-ucenic, la finalul unei curse desfașurate luni, 8 aprilie, la Longreach, Queensland, nord-estul țarii, relateaza Daily Mail. Cele doua femei-jocheu se duelasera…

Ce este mai sanatos sa mananci: unt sau margarina?

18:30, 08.04.2024 - Untul a fost un aliment de baza timp de secole, cu mult inainte sa apara margarina, la inceputul secolului XX. Dieteticienii afirma ca este dificil de stabilit care dintre ele este mai sanatos.

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Dupa ce o femeie care suferise un AVC a murit in spital, familia s-a trezit cu o factura de 81.000 $ pentru ambulanța aeriana

14:25, 28.02.2024 - Dupa moartea mamei sale, o femeie din SUA s-a trezit cu o factura exorbitanta pentru ambulanța aeriana cu care aceasta a fost dusa la spital și a fost nevoita sa vanda casa familiei ca sa o plateasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?