Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr de 21 de ani s-a electrocutat în Gara Ghioroc și a murit pe loc. Se afla în vacanță

Publicat:

Un echipaj de la Ambulanța Arad s-a deplasat de urgența, ieri, aproape de miezul nopții, la , acolo unde un tanar de 21 de... The post Un tanar de 21 de ani s-a electrocutat in și a murit pe loc. Se afla in vacanța appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat

21:30, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-ar fi curentat și a murit in satul Comanești, comuna... The post O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat

21:15, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit dupa ce s-a electrocutat in satul Comanești

21:10, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit dupa ce s-a electrocutat in satul Comanești appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat

21:05, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani, din satul Comanești, comuna Hașmaș, s-a curentat și a murit.... The post O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cum a avut loc accidentul mortal in care un tanar de 18 ani a murit

09:51, 23.03.2024 - Titlu inițial: Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut... The post Cum a avut loc accidentul mortal in care un tanar de 18 ani a murit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Iubitul Arynei Sabalenka, posibila adversara a Simonei Halep la Miami, a murit la doar 42 de ani

10:00, 19.03.2024 - Presa din Belarus a anunțat luni noaptea ca fostul jucator de hochei de la Pittsburgh Penguins, Konstantin Koltsov, partenerul jucatoarei de tenis Aryna Sabalenka, a... The post Iubitul Arynei Sabalenka, posibila adversara a Simonei Halep la Miami, a murit la doar 42 de ani appeared first on Special…

Un student de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine

14:50, 06.03.2024 - Un tanar de 26 ani a murit, marți seara, pe un teren de sport din municipiu, zona Kaufland, in timp ce juca fotbal. Echipajul medical care... The post Un student de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine appeared first on Special Arad ·…

Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine

10:15, 06.03.2024 - Un tanar de 26 ani a murit, marți seara, pe un teren de sport din municipiu, zona Kaufland in timp ce juca fotbal. Echipajul medical care... The post Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine appeared first on Special Arad · ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?