Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un student din Oradea îi cere socoteală lui Boc pentru lipsa locurilor de parcare. “Mergeţi pe jos într-o plimbare cu o domnişoară”

Publicat:

Razvan, student la Politehnica, a intrat în direct la un post de radio unde invitat era primarul si l-a întrebat ce se va întâmpla cu locurile de parcare de pe .

Redam mai jos întregul dialog:

Razvan: Legat de caminele studentesti, pe se va face strada pietonala

: E prima strada inteligenta prevazuta a se construi în Cluj-Napoca, da.

Razvan: Cu locurile de parcare noi ce vom face?

: Vor disparea.

Razvan: Si o solutie în zona astfel încât sa nu…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-au stabilit trei dintre semifinalistele ligii naționale masculine

12:50, 17.04.2024 - U-BT Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea și FC Argeș sunt echipele care s-au calificat deja in semifinalele Ligii Naționale Getica 95. Fiecare dintre formațiile de mai sus și-a caștigat seria din sferturile de finala ale campionatului intern dupa primele trei partide (sistemul eliminatoriu fiind „cel mai bun…

Taxa de parcare in Cluj-Napoca, „un moft” pentru aproape 600 de șoferi care au uitat sa o plateasca. Emil Boc: „Mi se pare enorm”

15:10, 11.04.2024 - Poliția Locala a avut o ampla acțiune de verificare a plații taxei de parcare pentru parcarile de pe domeniul public din Cluj-Napoca. Aproape 600 de șoferi au fost prinși pentru ca nu și-au platit taxa de parcare.

Tanara, atacata de caini vagabonzi, in timp ce se afla cu cațelul la plimbare pe o strada din Cluj-Napoca: ,,Au aparut din neant, ne-au inconjurat”

14:05, 30.03.2024 - O clujeanca a fost atacata de mai mulți caini dupa ce a ieșit cu cațelul la plimbare pe bulevardul Muncii. Femeia reclama ca animalele se plimba libere pe strazi, insoțind persoane care cauta prin tomberoane, care probabil le hranesc. Tanara susține ca a scapat teafara din atac, cu ajutorul a doi barbați…

Primarul Gentea, intalnire cu locuitorii din Gavana și Garlei. Locurile de parcare, principala problema a piteștenilor

11:01, 22.03.2024 - Primarul Cristian Gentea, impreuna cu echipa sa din Primaria Pitești, a inceput o noua serie de intalniri cu președinții asociațiilor pe proprietari din municipiu. Dupa prima consultare, cu reprezentanții cartierului Trivale, aseara a a fost randul locuitorilor din Gavana și zona Garlei sa iși expuna…

Cum se mai parcheaza in Cluj-Napoca. Din categoria: "mi-am gasit permisul intr-un ou Kinder"

13:25, 21.03.2024 - Parcare "VIP" pe o strada din municipiul Cluj-Napoca. Un șofer a rupt un stalp galben din cauciuc, folosit pentru delimitare in trafic sau parcari, doar pentru a parca autoturismul in zona respectiva.

Alina Gorghiu, discuții cu Emil Boc: „25% din bugetul de investitii pentru 2024 merge catre Palatul de Justitie din Cluj-Napoca”

20:15, 28.02.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a avut, miercuri o intalnire cu primarul liberal din Cluj-Napoca, Emil Boc. Ea a precizat ca discutiile au vizat faptul ca 25% din bugetul de investitii pentru 2024 merge catre Palatul de Justitie din oras, iar investitia finala se ridica la aproximativ 100 de milioane…

Reprezentanții sectorului cultural din Cluj-Napoca i-au cerut primarului Emil Boc sa adopte un regulament pentru finanțarea culturii/Reacția primarului: Nu facem teatru in orice situație

00:10, 15.02.2024 - Continue reading Reprezentanții sectorului cultural din Cluj-Napoca i-au cerut primarului Emil Boc sa adopte un regulament pentru finanțarea culturii/Reacția primarului: Nu facem teatru in orice situație at Info real.

Noaptea minții! Barbat agresat de un șofer clujean in mijlocul strazii: „Fiindca am avut tupeu sa parchez in spatele blocului lui”

14:25, 10.02.2024 - Numarul locurilor de parcare continua sa se reduca dramatic in Cluj-Napoca, iar conflictele cresc intre locuitorii Clujului pe fondul lipsei locurilor de parcare in municipiu. Un clujean spune ca a fost agresat fizic de un individ, dupa ce ar fi „avut tupeul sa parcheze in spatele blocului lui”.Barbatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?