Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un startup de mobilitate urbană, lansat de co-fondatorul Clever Taxi, primeşte o investiţie de 600.000 Euro

Publicat:

​Startup-ul Neobility este înființat si condus de . Acesta este un antreprenor cu state vechi în tehnologia dedicata mobilitații, a primit o finantare de peste jumatate de milion de euro de la fondul de investitii (EGV). , a înființat si condus , achiziționat recent de grupul Daimler. La runda a participat si , vehiculul de investiții al lui Andrei Pitiș, care a fost si primul angel investitor în .
Citeste continuarea pe StartupCafe.ro...

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Constantin Galca, noul antrenor al Universitații Craiova! Acord cu Mihai Rotaru

10:40, 15.04.2024 - Mihai Rotaru a batut palma cu Constantin Galca. Antrenorul in varsta de 52 de ani o preia pe Universitatea Craiova! Doar o etapa a evoluat Universitatea Craiova cu antrenor interimar. Acționarul majoritar Mihai Rotaru i-a gasit inlocuitor lui Ivaylo Petev, bulgarul demis dupa 0-2 cu FCSB, rezultat care…

Vin alegerile, primarul nu se grabeste: Receptia lucrarilor de mobilitate urbana din Constanta, un cartof fierbinte pentru administratia Chitac!

17:01, 18.03.2024 - In cadrul conferintei de presa organizata la sediul PNL, primarul Vergil Chitac a spus ca nu se grabeste sa receptioneze lucrarile de mobilitate urbana prin care mai multe strazi si bulevarde din municipiul Constanta au facut obiectul unor lucrari de reabilitare pe fonduri europene Este vorba despre…

„Verde” pentru modernizarea zonei Expo Transilvania. Investiție de 60 de milioane de euro pentru proiectul de regenerare urbana.

10:45, 13.03.2024 - Proiectul de regenerare urbana a zonei Expo Transilvania, care vizeaza extinderea parcului Aurel Vlaicu și realizarea de noi spații verzi, inclusiv construirea a doua parkinguri, a fost aprobat de urbaniștii din Primarie.

Nicușor Dan: Capitala va avea Hub pentru digitalizarea serviciilor de mobilitate urbana

18:40, 10.03.2024 - Capitala va avea un hub prin intermediul caruia vor fi digitalizate serviciile de management și mobilitate urbana, care vor fi corelate cu platforma naționala, Observatorul Teritorial Național, a anunțat primarul Nicușor Dan.

Capitala va avea un Hub prin intermediul caruia vor fi digitalizate serviciile de management urban si mobilitate urbana

12:00, 10.03.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan afirma ca Bucureștiul va avea un Hub prin intermediul caruia vor fi digitalizate serviciile de management urban si mobilitate urbana, proiect care beneficiaza de o finanțare de aproximativ 5,9 milioane de lei prin PNRR, potrivit news.ro. ”Capitala va avea un Hub prin intermediul…

Capitala va avea un hub prin care vor fi digitalizate serviciile de management urban și de mobilitate urbana

10:55, 10.03.2024 - Nicușor Dan a anunțat duminica, 10 martie, printr-o postare publicata pe Facebook ca Bucureștiul va dispune de un hub prin care vor fi digitalizate serviciile de management urban și de mobilitate urbana.

Bucureștiul va avea un Hub prin care vor fi digitalizate serviciile de management urban și mobilitate urbana

10:25, 10.03.2024 - Capitala va avea un Hub prin intermediul caruia vor fi digitalizate serviciile de management urban și mobilitate urbana, anunța primarul Nicușor Dan, care spune ca va fi actualizata baza de date urbane a Municipiului și va fi realizata o platforma de date deschise in domeniul mobilitații urbane și urbanismului.

Alex Ciorogar, fondatorul Editurii OMG: „Cand e facuta cum trebuie, poezia e cool – urbana, hipstereasca, sfidatoare, rebela, autonoma, chiar narcisica aș zice și, foarte important, ironica și autoironica” 

07:00, 09.03.2024 - Vasile Ernu a discutat cu fondatorul Editurii OMG, Alex Ciorogar, despre motivele care au dus la apariția in peisajul cultural al unei edituri care pune in prim-planul activitaților sale poezia, care sunt tendințele pe aceasta piața și cine sunt vocile noilor generații de poeți. Vasile Ernu: Am scris…


Ce parere ai despre aceasta stire?