Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un spectacol al contrastelor, extrem de parodic

Publicat:

Palaria de cowboy cu stea galbena in frunte a lui Bairamovici/ (satirizare a capului de zimbru cu astrul ceresc intre coarne) e, poate, elementul de recuzita cel mai elocvent pentru situarea noastra in lume: dorim sa imitam modelul american in orice privinta, insa nu putem sa ne sustragem propriei conditii istorico-geografice ori sociopolitice. Moldrosovia, tara imaginara, exprima un joc de cuvinte intre "Mold(ova)", "Ro(m (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum recunoști cu ușurința „capușa singuratica” - o specie extrem de agresiva: „Transmite boli periculoase”

15:40, 09.05.2024 - Capușele singuratice, cunoscute științific sub numele de Amblyomma sunt cunoscute pentru agresivitatea lor și pentru capacitatea de a transmite diverse boli, fapt ce le face un subiect de preocupare pentru cei care petrec timp in zonele in care aceste insecte sunt prezente.„Unul dintre cele mai mari…

O creatura extrem de rara a fost vazuta in Romania: Mulți au crezut ca este o mutație genetica

13:40, 28.04.2024 - Natura continua sa fie surprinzatoare și pe teritoriul țarii noastre. Recent, in Romania, a fost observata apariția unei creaturi rare și speciale. Fiind pentru prima data cand mulți au intalnit o astfel de creatura, unii au fost tentați sa creada ca vad greșit sau caeste vorba despre o mutație genetica.

Dupa zilele extrem de calduroase, astazi a batut grindina in mai multe zone din județ

18:00, 18.04.2024 - Instabilitatea atmosferica accentuata anunțata de meteorologi s-a manifestat in județul Dambovița cu insemnate cantitați de precipitații, dar și episoade de lapovița și grindina. Vremea rea va continua pana saptamana viitoare, in weekend fiind așteptate temperaturi de maximum 10 grade.

VIDEO – Atac extrem de dur al rușilor la infrastructura critica a Ucrainei: 40 de rachete și 40 de drone / A fost vizata una dintre cele mai mari centrale

11:35, 11.04.2024 - Atac extrem de dur al rușilor la infrastructura critica a Ucrainei: 40 de rachete și 40 de drone / A fost vizata una dintre cele mai mari centrale din UcrainaRusia a atacat din nou infrastructura energetica a Ucrainei.

Inca o nunta surpriza urmeaza in showbizul din Romania. Cerere in casatorie in Maldive

09:50, 02.04.2024 - Bucurie mare in showbiz-ul din Romania. Doua vedete extrem de cunoscute se pregatesc acum de marele pas, dupa ce au avut parte de o logodna ca in filme. Cererea de casatorie s-a produs chiar in Maldive, intr-un peisaj de vis. Cerere de casatorie neașteptata Dragostea plutește in aer. Deși au avut mereu…

Dr. Constantin Jemna, chirurg ortoped MedLife: Provocarea mare este sa ai pacienți extrem de grei, de care multa lume fuge

16:26, 21.03.2024 - Cu o imprimanta 3D langa el, pregatit sa printeze piese cu ajutorul carora sa-și dea seama cum sa abordeze o intervenție chirurgicala. Așa l-am intalnit pe doctorul Constantin Jemna, unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi ortopezi din Romania.

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.


Ce parere ai despre aceasta stire?