Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un roman a ajuns vedeta in Spania dupa ce a ramas BLOCAT IN TOMBERON

Publicat:

Localnicii dintr-un cartier din orașul spaniol Murcia au auzit strigate de ajutor care veneau din interiorul unui container de gunoi subteran.

Vecinii din cartierul Vistabella au sunat marți la Poliția Locala, dupa ce au descoperit ca un roman ajunsese in interiorul containerului și nu mai putea sa iasa.

Barbatul incercase sa scoata o punga cu haine și s-a bagat prin gura unui container care era ingropat in asfalt.

Acțiunea era extrem de periculoasa și romanul a avut ghinionul sa ramana blocat in gura containerului in timp ce incerca sa scape.

Dupa mai multe incercari…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O romanca și-a pus capat zilelor in fața propriilor copii! Femeiea suferea de depresie: clipe șocante in Spania

10:36, 20.05.2024 - Femeia de 32 de ani, originara din Maramureș, a decis sa se arunce de la etajul doi al unui bloc dintr-o regiune din Spania. Potrivit martorilor, cei doi copii ai femeii erau acasa in momentul in care aceasta a decis sa recurga la gestul extrem. Mai mult, fata ei a incercat sa o convinga sa renunțe.…

Parlamentarii PSD de Suceava au criticat aspru acțiunea de lansare a candidaților PNL care a avut loc vineri in centrul Sucevei. ”Ipocrizia și demagogia au fost la ele acasa. Pe langa asta au blocat circulația in oraș citeva ore”

09:10, 12.05.2024 - Parlamentarii PSD au remis presei un comunicat in care au criticat aspru acțiunea de lansare a candidaților PNL la șefia Consiliului Județean și la cele 114 primariei care a avut loc vineri in centrul municipiului Suceava. ”Ipocrizia și demagogia au fost la ele acasa”, a fost concluzia social democraților…

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Orașul in care oamenii mor fara sa moara

15:10, 07.05.2024 - Un orașel unde moartea nu inseamna sfarșit. Localnicii se confrunta cu un fenomen inexplicabil: oamenii mor, dar trupurile lor nu se descompun. Mumificate in mod natural, cadavrele sfideaza orice explicație științifica, starnind curiozitatea și uimirea lumii intregi.

Aerul saharian a adus un val de caldura de vara in Franța

18:15, 06.04.2024 - In sudul Franței, aerul s-a incalzit pina la 31°C in unele locuri, ceea ce este un fenomen rar, dar nu excepțional, pentru inceputul lunii aprilie. Masele de aer cald din nordul Africii au ajuns in Franța, ceea ce a facut ca in dupa-amiaza zilei de vineri temperaturile sa atinga 31°C in unele locuri,…

Un roman a triumfat la Murcia! Victor Cornea, campion in proba de dublu

12:00, 24.03.2024 - Perechea romano-franceza Victor Cornea/Theo Arribage a cucerit titlul in proba de dublu a turneului challenger de la Murcia (Spania), dotat cu premii totale de 74.825 de euro. Romanul, alaturi de colegul sau au dispus de indienii Arjun Kadhe/Jeevan Nedunchezhiyan, cu 7-5, 6-1, in finala desfasurata…

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

(VIDEO) Patru morți și zeci de raniți intr-un incendiu care a cuprins un bloc de 14 etaje

07:16, 23.02.2024 - Patru morți și zeci de raniți este bilanțul incendiului care a cuprins, ieri dupa amiaza, un bloc de 14 etaje din Valencia. Imobilul a fost distrus de flacarile avantate de vantul puternic. Un incendiu a izbucnit la un etaj superior al unui bloc cu 14 etaje in cartierul Campanar din Valencia. Blocul…


Ce parere ai despre aceasta stire?