Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un poliţişti de la IP Căușeni, reţinut pentru mită, a fost plasat în arest pentru 25 zile

Publicat:

Un polițist al Inspectoratului de Poliție Caușeni a fost plasat in arest, dupa ce acum cateva zile fost reținut de ofițerii Serviciului Protecție Interna și Anticorupție pentru luare de mita.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Consilierul de probațiune din Balți, reținut pentru mita, plasat in arest pentru 30 de zile

12:00, 05.04.2024 - Consilierul de probațiune din cadrul Biroului de Probațiune Balți, reținut de CNA și procurori, dupa ce ar fi pretins și primit 4000 de lei de la un localnic pentru a nu-i verifica graficul de executare a muncii neremunerate in folosul comunitații, a fost plasat in arest preventiv.

Un barbat din Suceava a fost reținut de Poliție și dus la arest pentru ca a batut o oaie

13:05, 02.04.2024 - Politistii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava au dispus retinerea unui tanar acuzat ca ar fi agresat o oaie, au anuntat luni reprezentantii IPJ.

(UPDATE) Inspector de la ITM, in arest. Alt barbat, reținut. Incercare de mușamalizare, dupa o tragedie

19:50, 28.03.2024 - UPDATE Un comunicat de presa, transmis de procurori, scoate la iveala faptul ca și un inspector de la ITM Buzau este in vizor in acest caz, fiind chiar reținut pentru luare de mita: *ȘTIRE INIȚIALA Ieri, politistii Biroului pentru Protejarea Fondului Forestier si Piscicol din cadrul Inspectoratului…

(video) Suspectul reținut dupa perchezițiile de la Edineț pentru trafic de droguri, plasat in arest preventiv la demersul procurorilor

11:30, 21.03.2024 - Suspectul reținut dupa perchezițiile de la Edineț din 19 martie curent, pentru trafic de droguri, a fost plasat in arest preventiv, Masura a fost aplicata la demersul procurorilor, anunța reprezentanții Procuraturii.

Florin Salam, reținut de polițiști pentru 24 de ore in arest! Momente grele pentru celebrul manelist

09:15, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru Florin Salam, dupa ce a fost ridicat de acasa de polițiști! Celebrul manelist a fost reținut in arest pentru 24 de ore! Cunoscutul artist trece prin momente grele și este audiat in aceste clipe de oamenii legii.

Un polițist, reținut dupa ce ar fi cerut 800 de euro de la un șofer: Barbatul a intrat cu mașina in pilonul unui afacerist

12:45, 14.02.2024 - Ofițerii CNA in comun cu Serviciul Protecție Interna și Anticorupție (SPIA) al MAI au reținut in aceasta dimineața un angajat al Inspectoratului de poliție Cimișlia. Polițistul este cercetat intr-un dosar de trafic de influența, dupa ce a fost denunțat de un șofer care provocase un accident.

Reținut de CNA și SPIA pentru corupere activa

15:21, 13.02.2024 - Un locuitor al capitalei, cercetat pentru violența in familie, a fost reținut, cu puțin timp in urma, de ofițerii CNA și ai Serviciului Protecție Interna și Anticorupție al MAI pentru corupere activa, anunța Noi.md Acesta ar fi promis 2000 de lei unui polițist in schimbul sistarii procesului inițiat…

A vrut sa scape de un dosar pentru violența in familie: Un barbat, reținut dupa ce a incercat sa mituiasca un polițist

13:50, 13.02.2024 - Un locuitor al capitalei, cercetat pentru violența in familie, a fost reținut, cu puțin timp in urma, de ofițerii CNA și ai Serviciului Protecție Interna și Anticorupție al MAI pentru corupere activa. Acesta ar fi promis 2000 de lei unui polițist in schimbul sistarii procesului inițiat in privința acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?